reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi, popieram evel, mac albo art deco. Ja kupilam fajne tez w inglocie, nie krusza sie i sa trwale, takie potrojne. No i Inglot do polska firma, ktora nie testuje na zwierzetach. O ile to ma znaczenie przy Twoim wyborze :)

6mamo, marsz do lekarza, dr google to szarlatan!

Spalam jak zabita az mnie babsko na obcasach na klatce obudzilo. Jak czolg szla ;)

jestem:)

usnęło mi się:)

Anisiaj ja się wcale nie smieję!!!

6 mamo marsz do lekarza a nie doktora google czytać ten to może tylko raka zdiagnozować

Ewel Justi ja na co dzień też tylko eyelinera i tuszu używam :)

Jestem dumna z mojego syna kiepsko mu szedł angielski nie chciał się uczyć bardzo słabe oceny dostawał ze już mu korepetycji szukałam a ostatnio coś go tknęło i wziął się ostro do nauki i dostał 5 ze sprawdzianu

Aga, to super!!!
Ja na codzień też nie używam cieni, ale jak już użyję to chciałabym być zadowolona. Mam z oriflame i są średnie:sorry2:

witam witam :)

babcia poszła, m wrócił z pracy, szalony dzień.... może jutro z Wami posiedzę więcej ;) :-)

aga brawo dla Dominika
6 mamo może to właśnie proszek lub płyn do płukania, oby nic poważnego
bobo miłego spacerku :)
anisiaj, bobo ja też kupuję Igorowi używane rzeczy (nowe, markowe są tylko z prezentów) ;-)
justi tak baza pod cień to połowa sukcesu, ja używam cieni avon, inglot, maybelline - jeżeli mam jakieś wyjście i potrzebuję utrwalić makijaż to używam http://allegro.pl/nc-kryolan-fixer-spray-150ml-utrwalacz-makijazu-
i3110130524.html
rewelacja, naprawdę !!! makijaż trzyma się ponad 12 godz. (sprawdzony na kilku weselach w upale i nie tylko)

idę kochane zjeść obiadek, wpadnę zaraz jak ogarnę coś w domku :)

O tak, fixer to super rzecz. Jak ja to mowie "lakier do wlosow tyle, ze na twarz".

Bietka, wiesz jaka lipa? Tsh mi spadlo 0,25, a norma od 0,27. Nie wiem czemu, miesiac temu bylo ponad 1. Dobrze, ze w srode mam endo, bo bym oszalala.

reklama
Do góry