reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

tak myślałam że jak są za 10zł to już ich nie będzie no trudno zobacze jeszcze u nas może pojutrze pójde - troche późno no ale zdrowia nie warto marnowac...

reklama
Ja też myślę o przebranżowieniu się,bo kryzys na rynku pracy.

Dziewczynki od jakiegoś czasu swędzi mnie prawie cała skóra,oczywiście nie cały czas.Poczytałam wujka google i mam doła jak stąd na księżyc i z powrotem!!!Kopnijcie mnie za to w doopę!!!Mam nadzieję,że to tylko problemy dermatologiczne,bo na skórze głowy tuż przy linii włosów takie coś a'la łuszczyca(ale lekarz rodzinny mówi,że to nie to) i mega łupież,ale jakoś do dermatologa mi nie po drodze.

Anisiaj, sok z mieszanych porzeczek:) Kuba popija:)
Sen nie proroczy, przynajmniej nie w tym mcu, bo @ mi się zaczyna:) Od jakiegoś czasu-roku może, przed @ mam ze dwa dni takie leciutkie plamienia i nie wiem czy to normalne, dawniej tak nie miałam.
Najbardziej w tym śnie przeraziło mnie to że dopiero co zaczęłam pracę i musiałabym po jakimś czasie zrezygnować:)
Dziewczynki, Evel, szukam dobrych cieni, takich żeby nie po 3 godzinach zeszły z powieki, co polecacie?
Marta, byłaś po lekarstwo??
6-kowa, może jakiś kosmetyk cię uczula??

bobo tak jestem zarejestrowana w UP odkąd odeszłam z pracy , w czerwcu odeszłam i od razu się zarejestrowałam i tam chodzę co miesiąc...
justi z takich ogólnodostępnych polecam MAC, artdeco, ewentualnie inglot, loreal też może być i mam kilka z avonu takich poczwórnych paletek i też są ok ale MAC wg mnie najlepszy, ogólnie z kosmetyków kolorowych. ogólnie zawsze lepiej cień się trzyma jak pod cień nałożysz bazę :)

6-kowa, trudno coś tak poradzić, jak będzie się problem nasilał to idz do dermatologa
Evel, tak właśnie myślałam:) muszę sobie kupić podkład pod cienie, a Mac nigdy nie używałam.Właśnie na allegro widzę, ale jakie ceny!

reklama
6 mamo za to ze nie idziesz do dermatoga i sluchasz wujka google

kop-w-tylek-gif-gif

Do góry