reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

marta 10zl nie majatek wiec mozna zaryzykowac i kupic. zobacze co maja jeszcze dla dzieci w tym pepco.

u nas sloneczko sie przebija wiec jest nadzieja na spacerek hihi:)

reklama
Bobo ja małemu chciałam kupic portki i koszulke na święta ale pójde jak wyzdrowieje

mam taki syf w chacie że masakra wszędzie moje chusteczki, na stole same leki porażka

Anisiaj zaczęlo się od tego że nauczycielka Wiktora powiedziała że on się czasem zawiesza, zamyśla i przez to nie nadąża czegoś zrobić a przy tym się bardzo dobrze uczy, ładnie czyta i pisze, on jak się tak zawiesza to mówi że myślał albo że liczył bo on ciągle coś liczy, jakieś wielkie sumy sobie dodaje, próbuje mnożyć itd... poszłam do pediatry po skierowanie do neurologa to powiedział że wg niego niepotrzebne ale ok i mi dał no i pani neurolog powiedziała że wielcy geniusze też byli indywidualistami ale ze wyśle nas na eeg żeby sprawdzić i pytała też o poród itd bo Wiktora długo rodziłam i jak był mały to miał rehabilitację z powodu zbyt dużego napięcia mięśniowego i był rehabilitowany metodą Voyty i ona o to wszystko pytała więc nie wiem czy to ma znaczenie ale na chwilę obecną nic nie wiem bo nic konkretnego mi nie powiedziała...

Evel, z czyms takim to warto isc do poradni psych-ped, zbadaja go i dadza zalecenia co robic. To moga byc zab. uwagi, duzo chlopcow to ma, a jak sie juz to wie, to latwiej pracowac, a nauczyciele sa bardziej wyrozumiali.

O takie rzeczy dotyczace ciazy i rozwoju zawsze sie pyta, to typowe pytania, czesto, ale nie zawsze wazne dla diagnozy. Nic sie nie martw.

bobo ciężka sprawa z tą pralką

marta jak ja miałam szpital w domu to było tak samo - czym się przejmujesz? wrócisz do sił posprzątasz :*

anisiaj czemu poród jest tak ważny, kiedy diagnozuje się dziecko 7-8 letnie????

Dzień dobry:)

ja dopiero wstałam, ale się nie wyspałam wszystko mnie boli:)

Anisiaj wszystkiego dobrego dla Nuci:)

Bietka u mnie też biało za oknem:(

Ewel witaj:) mój Dominik też miał eeg ale w związku z nadpobudliwością ruchową

Marta zdrówka:)

reklama
Do góry