reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!

Martuś cieszę się,że Olinkowi jest lepiej-duuużo zdrówka dla was obojga!!!
Anisiaj Nucia to już poważna panna,życzę dużo zdrowia i 100 ludzkich latek.Niech długo obdarza was swoją psią miłością!!!
Evel u mnie Karol miał eeg,bo jako 2,5 latek jeszcze w ogóle nic nie mówił.

Mój m dziś rano znowu miał epizod z zasłabnięciem,ale na dworze,podchodził pod górkę,na szczęście nie zemdlał.Ale zesrał się prawie ze strachu i idzie do lekarza.

Kinga,Małgosia gdzie wy się podziewacie???

6mamo, zapisz go szybko, zanim zmieni zdanie!

Justi, co sie dzieje?

Ja wlasnie dostalam smsa od znajomych, ze dzisiaj ciagna na piwo na miasto...niby powinnam sie cieszyc, ale sie wscieklam. Chyba maja amnezje, albo w dupie moja sytuacje...

Anisiaj, napiszę na g. Dziwni są Ci znajomi, bo albo bym wcale nie pisała sms żeby przykrości nie robić, albo napisałabym choćby: szkoda że tym razem nie możesz, ale umawiamy się na czerwiec, lipiec czy coś podobnego.

jestem, była koleżanka- poszła sobie więc się melduję

marta
dobrze że bez zastrzyków , z każdym dniem powinno być lepiej
bobo poszłaś na ten spacer ??? u nas sypie, nie da się wyjść :baffled:
anisiaj no cóż, 2 wersje albo amnezja, albo chcą być mili i dają znać że o Was pamiętają
6 mamo do lekarza z nim !

Ja też zrobiłam przerwę na kawkę. Muszę jeszcze klatkę schodową posprzątać, już też przy okazji bardziej przed świątecznie. Jutro od rana urwanie głowy, bo muszę sałatki zrobić, wymyśliłam biedroneczki z pomidorków, coś ala te: Ozdabianie potraw

reklama
heheheh, ja nie przepadam za piłką nożną:) Raz "zabłysnęłam" rozszyfrowując skróty drużyn grających, tak że do tej pory m mi wypomina:) Ale teraz już się trochę obcykałam z drużynami:))

Do góry