reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

marta i o 9 beda jeszcze miejsca? wczesniej nie rejestruja?
chce isc dzis do pepco bo spodnica mi sie podoba:) w najnowszej gaztce jest . taka na wiosne lato . ale nie wiem czy w tym pepco tu bedzie bo to male miasto wiec i towar moze nie byc

reklama
Ja też muszę wziąć się za sprzątanie, właśnie odłożyłam trochę ciuchów z szafy Kuby, bo rośnie jak na drożdżach. A pomyśleć że jakieś 2 lata temu martwiłam się że nie rośnie:) I w dodatku jutro mamy małą urodzinową imprezkę i muszę jedzonko jakieś zrobić.

to musze zobaczyc gazetke z pepco

rejestrują w ten sam dzień co sie przychodzi i rejestracja jest od 9 - masakra co?

Bobo ta za 14,99 ? co ma tył dłuższy?

no masakra z ta rejestracja

marta no ta spodnica. fajnie i do baletek i do trampek i bluzki bedzie wygladac. ciekawe jak "na zywo" wyglada?

Ostatnia edycja:
bobo może po nocy jej się gromadzi katarek - psiknij jej wodą morską i odciąg fridą :) ładne masz nowe suwaczki, takie wiosenne ;-)
święta będą ze śniegiem i mrozem, nawet nie wiem czy pójdę z Igim poświęcić pokarmy - nosz porażka !!!
chciałam kupić coś sobie ale nie mam nastroju, poza tym człowiek nawet o kolorach nie myśli jak taka pogoda

dziś wpada do mnie koleżanka ok 11-12 więc zniknę pewnie :-)

reklama
Do góry