reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj chciałabym,aby to była paczuszka ode mnie,jestem ciekawa twojej reakcji,daj znać jak obejrzysz:tak:A o której twój m z pracy przyjdzie???
Ostatnio nic dobrego nie oglądałam,a wczoraj w tv m mnie namówił aby oglądnąć z nim Oszukać przeznaczenie.Nie było najgorsze,choć nie lubię takich filmów.Ale potem poszłam się sprysznicować i każde puknięcie mnie przyprawiało o gęsią skórkę!!!

Bobuś,Aga a u Was listonosza nie było czy awizo w skrzynce?

reklama
anisiaj ja ostatnio "mój rower" :-D:-D:-D

justi ile czasu karmiłaś piersią ?

mój m idzie dziś oblewać narodziny Gabi :eek::crazy::baffled: a ja będę oblewać w domu z bebilonem :baffled:
bo to męska pępkówka

Jestem tak z doskoku:)
Bietka 4 mce.
6-kowa ja też nie lubię takich filmów. Wczoraj na sam wieczór oglądałam tvn24 i mówili o zabitej rodzinie w tym 1,5dziecku i pół nocy mi się śniło;/

masakra z tą rodziną :(

marta, aga
jak zagęszczacie mleko ? kupiłam smoczek + 6 i nie chcę żeby się zakrztusił więc pomyślałam że dam mu po kąpieli zagęszczone mleko, na 180 ml ile mam dać łyżek kleiku ryżowego ??? nigdy nie zagęszczałam mleka w butelce :sorry:

Ja też nie lubię takich filmów bo później się boję :) i słyszę różne dźwięki i się nakręcam... :)
Nie pisałam Wam chyba ale jakieś dwa lata temu wlazł mi facet do domu bo nie zamknęłam drzwi bo akurat mój ojciec miał przyjechać a ja się szykowałam do pracy i tak jakoś wyszło... I ten facet wlazł mi do domu i poszedł do łazienki i ja jeszcze stałam pod tą łazienką bo myślałam że to mój tata... drzwi od łazienki były przymknięte, nie zamknięte i ja je w końcu uchyliłam bo chciałam zapytać tatę czy podrzuci mnie do pracy, patrzę a tak jakiś obcy facet sika mi do umywalki!!! zaczęłam się drzeć że ma spier.... a on do mnie że już kończy!!! i jeszcze naszczał mi dookoła umywalki, do kosza z brudną bielizną.... złapałam mopa bo tylko to miałam pod ręką i powiedziałam ze albo wypier albo wsadzę mu zaraz ten kij w du...ę, jak wyszedl dopiero zaczęłam się trząść ze strachu....

reklama
Nauczyło mnie to zawsze zamykać drzwi wejściowe, teraz mam tak, głównie wieczorami że sprawdzam zanim pójdę spać czy na pewno są zamknięte...
Wtedy na dodatek nie miałam jeszcze M więc byłam tylko ja i dzieci...
Wiki wyszedł wtedy z ich pokoju jak usłyszał że się drę na kogoś i widział tego faceta.
a ja zalałam wtedy wszystko domestosem a pranie całe wstawiłam na 90 stopni i nie patrzyłam na kolory tylko wrzuciłam jak leciało, na szczęscie mało było... i jak zalałam umywalkę i podłogę domestosem to do dziś fugi w tym miejscu są dużo bielsze niż w całej łazience :)

Do góry