reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

anisiaj ja w torbę podróżną
59603-1.jpg

reklama
Aga, przytulam!!
Anisiaj, ja zapakowałam się w wielką torbę:)Ale każda taką miała. zapakowałam siebie i Kubcia, ale i tak jak wychodziłam to jeszcze z reklamówą:) Tylko że ja leżałam 2 dni przed porodem na patologii.
Brzuch mnie nie boli. Nie da się dodzwonić do tych jeł*w. Muszę iść osobiście.

Ja też się witam!
Bietka
królowo ja tylko odsypiam całonocne szydełkowanie,postaram się poprawić i nie zalegać tak długo w łóżku!
Anisiaj a ja staram się bezstresowo i nie liczę kalorii,to kalorie liczą na mnie,hihi!!!
Aguś przytulam Ciebie,co się stało,może napisz na g.

bietka, rozczarowałaś mnie ;)

6mamo, odeśpij i wpadaj z nową energią :) m odebrał coś z poczty, zabrał do pracy, a ja podejrzewam, że to od Ciebie ;)

jakieś romansidło za mną chodzi, ale jak znam życie usnę na rodzince.pl. dziadzieję :) co dobrego ostatnio oglądałyście?

reklama
Anisiaj, torbę miałam. Dostałam z logo:) z pracy. Chętnie bym CI ją wysłała tylko obecnie jest już trochę sfatygowana. Bo nie jeden szpital z matkami polkami obleciała:)
Bietka, hehheh, mam nadzieję. Po prostu podam wcześniej butlę:)
Ja też usypiam po 5 minutach ostatnio.

Do góry