reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Witajcie,
Aga przykro że u Dominika będzie tak mało osób, ale najważniejsze że bedzie miał przy sobie te najbliższe osoby, te które są przy nim zawsze :) Wujków i cioć nie widzi tak często więc może tak bardzo nie odczuje ich nieobecności, poza tym pewnie wie że między Wami są jakieś zgrzyty, to już duży chłopiec i pewnie widzi jak jest...
ale z drugiej strony pewnie się już przyzwyczaił że nigdy nie ma wielu gości np jak są święta itd?

reklama
agus dziewczynki maja racje. powiedz ze Dominik zbiera na x-boxa i tyle. chrzestny albo kupi albo sie dolozy :)

ale jestem swinia :zawstydzona/y: jem wafelka a Julka tak na mnie patrzyla jakby chciala powiedziec "mamo prosze podziel sie" az mi glupio bylo jesc hehe

cześć evel :)

anisiaj kochana napiszę na g o wakacjach , OK, poczytasz później :) jak kom się włączy

aga ja uważam że pomysł ze skarbonką super, a co zrobi to jego sprawa ...

bobo :-D
justi jaka śnieżyca, oszalałaś :szok:

Ja też myślę o Komunii Wiktora, choć mam do niej troszkę ponad rok, ale jego chrzestna jak już Wam kiedyś pisałam jest siostra mojego ex, exa też nie będzie, przedwczoraj znów była jego niedziela i znów nie przyszedł a ja co dwa tygodnie mam od rana mega ból brzucha z nerwów i siedzę jak na szpilkach dopóki nie wybije 10,15 bo teoretycznie o 10 powinien przyjść po dzieci...
Chrzestny Wiktora a mój kuzyn mieszka na stałe w Anglii z żoną i teraz miesiąc temu urodził mu się syn i też nie wiem czy za rok będą lecieć na Komunię także u nas raczej też będą najbliższe osoby... W dodatku moi rodzice są rozwiedzeni i mam ma tego swojego faceta 12 lat młodszego od siebie i też ciężko mi sobie wyobrazić i moją mamę i mojego tatę na Komunii Wiktora zwłaszcza że mama pewnie nie przyjechała by sama z Konstancina...

Ok, moze byc na g.

Zdechne tu z nudow, a uszy juz mi puchna od tych jego dowcipow. Idz juz czlowieku!

Bobo, heh, a ja myslalam, ze tylko Nucia tak sepi jak jem, ale widze, ze dzieci tez potrafia ;)

Evel, witaj :)

u mnie snieg i 0 stopni. a do dentysty sie nie dostane. nie ma miejsc nawet nie ma gdzie mnie wcisnac. wiec bede musiala w poznaniu pochodzic do dentysty

Aga możesz powiedzieć o czym marzy i będzie taktownie mówiąc że zbiera na x boxa a nie że chce x boxa a może chrzestny rzeczywiście sfinansuje taki prezent albo się dołozy tak, że niewiele będzie już brakowało :)
a powiedz mi czy masz kontrolę nad Dominikiem w kwestii komputera i grania na nim? czy ma jakieś limity? żeby nie było tak że dostanie x boxa i nie bedziesz mogła go oderwać :) Wiktor chciałby playstationz kontrolerem ruchu ale to też mega wydatek i kolejny wciągający sprzęt w domu a Wiktor ma pozwolenie na komputer tylko w piątek, sobotę i niedzielę...

reklama
Ewel ja też tak mówiłam że do komunii mam jeszcze rok a to tak zleciało jak nie wiem, moi rodzice też są rozwiedzeni i tata też nie chce przyjść ze względu na mamę i babcię, a wszystko to takie skomplikowane i bani...

Napisałam chrzestnemu jak radziłyście, zobaczymy co zrobi:)

Dziękuję za rady, co bym bez was zrobiła:)

Do góry