reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

gosia to mam trzymać kciuki za współpracę ? :)
aga czasami jest tak, że człowiek nie zaśnie ze zmęczenia
bobo czyżby humor nadal do bani ???

ja mojemu jeszcze nie wspominałam o wyjeździe :-D

Ostatnia edycja:
reklama
bobo to dobrze :) powiem Ci że Juleczka jest duża, przynajmniej tak przy Olim wygląda .. super, że tak zdrowo rośnie :) teraz masz 6w1? czy jakieś rotawirusy ???

Czesc Zlotka ;)

Gosiu, super! Ciekawe jakie szczegoly, bo jak jakis % dla nich to moze sie nie oplacac. Ostatnio czytalam gdzies, ze niereugularna sprzedaz rekodziela nie wymaga dzialalnosci.

Bietka jak zabki? Ida zieciowi? Wakacje juz wybrane?

Bobo brrr wspolczuje im remontu, m ma urlop?

Aga, sluszna decyzja. Ja tez bym dziecka nie poslala.

Marta, owocnej pracy :)

Justi, jak Ci idzie zalatwianie wiosny?;)

U mnie snieg, szaro i dolujaco. M na 12 do pracy, wiec potem do Was wpadne.

witam i ja z kawka w domu ;)

To sie najezdzilam do pracy hehe u nas w nocy napadalo tyle sniegu ze masakra a ze 2 lata temu mialam wypadek wyladowalam na drzewie to boje sie jazdy po sniegu to zadzwonilam do szefowej ze zostaje w domu, niestety musze pracowac ale bede do Was zagladac, jade na dwa komputery ;)

Gosiu owocnej wspolpracy

anisiaj ja nie wiem czy sie dluzy czy nie nie dane mi bylo doczekac :( zostan w domu, m przyniesie Ci moze cos pysznego :)

MILEGO DNIA :)

justi więc buziaczek na dobry dzień :*

bobo dokładnie a jest miesiąc z hakiem różnicy :) fajnie :)
gosia uważam że warto, Kacperek do przedszkola, więc myślę że dasz radę ;-)
anisiaj tak "idzie góra" - zmienny apetyt, ślinienie... cóż pisać, ząbkowanie "książkowe" ale te dwa na dole są piękne już - białe :) wrzucę fotkę jak rozdziabi pyszczek
wakacje zarezerwowane;-)

u mnie buro szaro i 0 stopni :dry:

reklama
Smerfie, oj fajno, ze mozesz z domu pracowac. Powodzenia!

Bietka, czekam na foty. Gdzie i kiedy wakacje?

Do m przyszedl agent ubezp, ale dowcipas..."napije sie pan czegos?" On:"najchetniej pol litra hehehe". M zamknal mnie z Nucia i siedze jak w pierdlu ;)

Do góry