reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki doradźcie proszę

w maju Dominik ma komunie, będzie tylko moja mama i babcia reszta gości tylko w kościele ponieważ z siostrą m nie utrzymujemy kontaktów ona jest chrzestną, teściów też nie zapraszamy chciałam dobrze to mnie znowu obsmarowała przed całą rodziną, chrzestny mieszka w Chicago i najprawdopodobniej nie przyleci, nie napisał mi w prost ale ja się nie łudzę i wczoraj pytał co Dominik chciałby dostać na komunie i tu mam problem nie wiem co mu napisać wiem co chce moje dziecko ale uważam że to zbyt drogi prezent i nie chciałabym żeby pomyślał jakoś zobowiązująco

Aga a o czym marzy Dominik ? czy to naprawde bardzo drogi prezent ? z drugiej strony chrzestny mieszkajac w Chicago na brak kasy pewnie nie narzeka a dziecko widuje rzadko i nie daje mu drobnych upominkow wiec na komunie moze dac ciut drozszy prezent.
Ja moja chrzesnice widuje bardzo rzadko i nie mam jak jej dawac drobnych prezentow ale jak ja widze to zawsze dostaje cos extra

od chrzestnej dostaje rower, on chce x boxa ja nie jestem za takimi prezentami, mój tata też dzwonił z pytaniem kto co mu kupuje

Dzięki kochane ;*
Anisiaj, właśnie na rmf fie mówią że już dzisiaj w nocy i jutro nadciąga śnieżyca...
Aga, może powiedzieć chrzestnemu że Dominik zbiera kasę na xboxa, żeby było niezobowiązująco.

i tak się martwię że będzie mu przykro bo u nas w klatce są 3 komunie w jednym dniu, zawsze myślałam że to będzie wyjątkowy dzień a tu z rodziną m nie mamy kontaktu, chrzestny w Stanach, babcia m pewnie pójdzie do drugiego prawnuka który ma komunie w tym samym dniu, mój tata nie chce przyjść może go namówię żeby przyszedł choć do kościoła

Jesli czujesz sie niezrecznie zeby powiedziec chrzestnemu to zrob jak dziewczyny pisaly powiedz ze Dominik marzy o xboxie i chce pieniazki z komuni przeznaczyn na ta wlasnie rzecz i zobaczysz co zrobiu wujek ;)
Przykre ze Twoj tata nie chce przyjsc...

reklama
Do góry