reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze sprawy...

Dzonka ja robię buraczki na słodko kwaśno ;-) pycha mam w słoiczkach - więc zapraszam. A dlaczego nie możesz jeść?
Bobo to samo mi znalazło ale Wiolka chyba mówiła o tym drifter czy jakoś tak

reklama
Marta, dziekuje za zaproszenie:) buraki maja wysoki indeks glikemiczny, a ja staram sie jesc to co ma raczej niski i sredni. Buraki dorownuja cukrowi:( od czasu do czasu sobie pozwalam, ale dzisiaj Wiola mi smaka narobila;)
Bietka, w zeszlym tygodniu cwiczylam 4 razy w tygodniu. W tym jeszcze ani razu, bo w domu jestem po 18 przez to zalatwianie i latanie po komisariatach:( no i zla przez to jestem

Bobo jeszcze nie żaden z nich bo aplikacje miał inne i bez fotelika za 600zł albo 600coś Marta mówilam o drifterze bo też mi go pokazywała i pokazywala mi drugi który nazwala fantazja z kolami pompowanymi i aplikacjami Dzoanko nie chcialam kochana

Ostatnia edycja:
Dzonka oj tam... raz na jakiś czas można sobie pozwolić tym bardziej że dużo rzeczy tuczy
Bietka a ja chce czekoladę he he he
Bobo wiem wiem a Ty w końcu jaki ?

ide do netto ;-) zaraz wracam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry