reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze sprawy...

6mamo no widzisz no nie chce mały wyjść i co ja mam zrobić ???
Dzonka z autkiem już wszystko załatwione?? Jak nie uśniesz to wróć do nas ;-)
Bobo ja mam to samo czasami w ciągu godziny idę 4 razy siku a teraz te kości mnie bolą jeszcze
Wiolka to późno przychodzi ta rehabilitantka do Was

reklama
Późno przychodzi bo przyjeżdża do nas jak skończy prace w ośrodku rehabilitacyjnym tylko dziś wyjątkowo coś sie opierdziela ostatnio byla o 19 u nas a dziś moze na 20 sie dowlecze będę grzybki suszyć bo A znalazł w niedziele u rodziców na działce takie piękne kozaki na święta trzeba wysuszyć ,nie bylam bo mama dotarla do mnie od lekarza dopiero po 18 jutro pójde zamowić bo dziś jej pokazywałam na internecie podobal sie jej A też i zobacze na kiedy przywiozą ,ja też ostatnio sie przebudzam a od kilku dni mam jeszcze akcje psy jakiś kundel przychodzi pod nasze ogrodzenie po 2 w nocy i ujada a luna jak go widzi dostaje bialej gorączki i ujada z drugiej strony ostatnio myślałam że jagbym miala strzelbe to oba psy bym odstrzelila 3 godziny szczekania :wściekła/y: wczoraj to samo i jeszcze Nastke później zaczęło męczyć jak sobie przysnęłam i takie spanie ale rano dospalyśmy do 10:-)

Wiola, zdrowka dla Nastki zycze. Oby ten kaszel w nic sie nie rozwinelo
Bobo, nie ma nic gorszego niz przewracanie sie z boku na bok w srodku nocy. Czasem mi sie zdarza i dlatego mam pod reka ksiazke. O kilku stronach zasypiam jak dziecko
Marta, na razie czekamy na kosztorys z serwisu i decyzje pzu czy beda wolac swojego rzeczoznawce. Na szczescie wszystkie papiery zlozone. Przynajmniej na dzien dzisiejszy, bo niewiadomo co jeszczw sobie zazycza.
Nie smiejcie sie ze mnie, ale ja juz w lozku leze

reklama
Do góry