reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Justi ja dla starszych miałam niekapki z aventu:)

Bobo dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja się wczoraj ważyłam, ile ty ważysz i masz wzrostu???

reklama
justi to dobrze ze stoi w miejscu i nie rosnie :) ja tez codziennie sie wazylam i przejmowalam sie kazdym gramem wiec teraz dalam m wage zeby wyniosl

Mnie po ćwiczeniach z ewą najwięcej zeszło z brzucha ( absolutnie nie myśleć że go nie posiadam:) ) ale z bioder nic.
Aga, nie żartuj, moja waga pewnie widziała twoją wagę.

wczoraj rozmawialam z kumpela po awf i ona mowi ze roznie to jest ze sa ludzie co dieta i ladnie chudna a sa tacy co potrzebuja duzo cwiczen. mi z racji ze z mala terrorystka nie mam jak cwiczyc zalecila brzuszki. codziennie robic jak mam wolna chwile to robic. zobaczymy jaki bedzie efekt

Bobo ja jak przez te trzy tygodnie robiłam brzuszki to schudłam 3 kg teraz mam wagę z przed ciąży z Kubą

reklama
Nie mowcie nic o wadze , chcialam schudnac przed ciaza ale sie nie udalo i zaczynam II ciaze z koncowa waga I ciazy wiec za pare miesiecy bede sloniem chyba ze przytyje tak malo jak w ciazy z Amelka to bede sloniatkiem hehe

Do góry