reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry dziewczynki!!!

Wróciłam zwarta,zdrowa,wypoczęta i gotowa!!!
W zeszłym tygodniu miałam zatrucie pokarmowe i byłam w zasadzie nieprzytomna i niezdatna do niczego.
Na łikend pojechałam z moim Michałem do Piły do mojej kuzynki,a jego matki chrzestnej.To był mój najlepszy jak dotąd samotny wypad!!!

No i miło mi zakomunikować,że Michał dostał się wszędzie na studia,tzn tam gdzie papiery składał,hihi i teraz ma dylemat co wybrać,by potem nie żałować jak Ewelina.

Wczoraj mój m miał urodziny,a dziś wspaniały jubileusz i wielka uroczystość rodzinna.
Moja Babcia Janinka konczy 90 lat!!!

Miłego dnia dziewuszki!!!

P.S. Kochane dajcie jakiegoś skróta,bo nie dam rady Was nadrobić.

reklama
ja byłam na spacerku, potem obiad...

bobo :* Igor też miewa takie dni :/ wiem co czujesz...
aga pięknie Kuba śpi w dzień :szok: Igor 1 raz godzinkę :/ nic nie mogę zrobić :(
witaj Krysiu , z Igim teraz nie napisze skróta

chwila spokoju. terrorystka sie bawi chwile wiec jem sobie salatke :)
dalam jej dzis pol zoltka po raz pierwszy, co ile mam jej dawac? kiedy moge dac jej cale jajko?

6 mamo witaj :) super ze Michal sie dostal na studia , na jakie i gdzie skladal?

Bobo Michał składał na dwa kierunki do Gorzowa związane z inżynierią bezpieczeństwa i na BHP do Poznania.
On chciałby do Poznania,ale moi rodzice a jego dziadkowie wiercą mu dziurę w brzuchu,że w Poznaniu to może nie dać sobie rady i takie tam.A ja wierzę w mojego syna i Poznań to dobra sprawa i chyba moi rodzice opierdziel dostaną!!!
Bobuś odnośnie odchudzania to 10 kg w ciągu miesiąca to za dużo,mówię ci to z perspektywy dietetyczki(moje wykształcenie).
Ćwiczenia i dobrze zbilansowana dieta to są dobre rezultaty.

Chciałam wkleić fotki z mojego wyjazdu,ale mi nie wyszło.Jak m wróci z pracy,to może wieczorem coś pokombinuje z tymi fotkami.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki

Pogoda do d....
Głowa boli....do du.....
Oszaleję....
Do tej pory nie mieliśmy wody bo rura pękła dwa domy dalej na ulicy.Wlewała się ludziom do domów.Już przed 6 była pobudka.
Była u mnie siostra z córeczką.Chociaż to dobrze;-)

Bietka jak Twoja głowa?
Krysiu gratulacje.

Matkooooo a co tutaj tak cicho??????:szok:

My byliśmy na placu zabaw,w tesco a teraz jemy ziemniaczki z mielonym i ogóreczkiem małosolnym.

A gdzie Edysiek? AAAA na urlopie.

Justi jaki masz radosny awatarek.

Ostatnia edycja:
jestem :)
bylam kupic julce buty w smyku. az 12 zl dalam za nie :-D wypzedaze sa :)
bietka pisala ze babcia u niej jest i nie moze wejsc na bb.

reklama
To znowu ja.
Już jesteśmy po przyjęciu urodzinowym u babci,tzn inni jeszcze siedzą,ale my się już zwinęliśmy.
Kinga dietetyczką jestem wyłącznie z wykształcenia,niestety nie pracowałam w zawodzie.Więc bez obaw nie będę Was truć dietami.A jak twój dzidziuś???
Kiedyś kuzynce na jej prośbę ułożyłam jadłospis na tydzień w diecie 1000 kalorii,nawet nie dała znać jak efekty o dziękuję nie wspomnę.

A mój m by dziś już nie żył,ale dzięki koledze z pracy jest ze mną i dziećmi.
Otóż m pracuje na wysokościach na tzw windzie zewnętrznej,musiał stanąć nogą na barierkę by wykonać jakiś zakres pracy.No i niestety ta barierka pękła i m zaczął wypadać z windy z 3 piętra.Dzięki refleksowi,trzeźwości umysłu i sile w rękach kolegi mój m żyje.

Do góry