reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam sie i ja z Wami :)

U mnie tez od rana slonecznie , a ja dzis mam taki senny dzien ze nie wiem jak wysiedze w pracy do 15. Dzis chyba dopadly mnie mdlisci bo strasznie mi nie dobrze bleeee

Milego dnia dziewczynki :*

Smerfi senność i mdłości to objawy:) super

Bietka jeszcze nie, przymierzam sie do kupna niekapka:) a jak głowa lepiej się czujesz???

Witam:) u nas też słoneczko. I mój humor ociupinkę lepszy.
Smerfetko:)))) a wizyta już jutro!!!! ale zleciało!
Pranie wywiesiłam bo wczoraj nie doschło. Muszę wózek wyprać tako i wynieść na strych. I dokupić 2 opony bo sąsiad raz za mocno mi napompował i popsuły się 2 opony. Na razie wszystko wynoszę na strych a nie chcę nawet myśleć jak będę to wszystko przewozić na swój strych...Tyle bogactwa:-D

Z powiedzonek Kuby: mamo, kupisz mi łóżko piętrowe? (oglądaliśmy książeczkę z Ikea). Ja go pytam: A kto będzie spał na górze na tym łóżku?? A Kubuś zdziwiony: jak to kto, moja siostrzyczka.... :]

Bietka, mój Kubuś dopiero niedawno nauczył się pić z kubka:)

justi siostrzyczka - super :)
chodzi mi o kubek terningowy lub niekapek :)

aga no tak głowa nie boli ale jestem taka jakbym tydzień nie spała, nie wiem czemu, może ciśnienie

bietka Julka rozpoczela juz swoje marudzenie wiec dzien zapowiada sie ciekawie .......... dalam m wage zeby wyniosl zeby mnie wazenie nie kusilo hihi dzis rano od wczoraj 1kg na - no ale to woda wiec dzialam dalej i mam nadzieje ze schudne. tak bym chciala 10kg w miesiac schudnac hihi

reklama
Do góry