reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bobo 2 -3 dni i jej przejdzie - zabawiaj ją na bujaczku itp itd... baw się na podłodze na macie
albo będzie przechodziła lęk 8 mca ... „Mamo, nie odchodź!” – o kryzysie ósmego miesiąca życia - Ciążowy.pl

kochane głowa mi pęka idę poleżeć

reklama
jestem

wściekła nic nie załatwiłam kamera była tak obrócona że nic nie widać wiemy tylko że to na pewno był opel insygnia numerów nie widać bo te kamery mają taką rozdzielczość że szok

Gośiu Smerfi nie wiemy co mu było złapał jakąś infekcje ale co dokładnie nie wiadomo bo się nic nie rozwinęło z tego

Bietka u mnie też pada co chwile

Smerfi odpoczywaj kochana

Bobo Bietka ma rację

Justi pedzę na g

bietka tak samo ja nigy nie zasypiala Julcia w naszym towarzystwie a teraz zeby usnela to musze stac przy lozeczku i nie wazne czy to drzemka w dzien czy spanie na noc :(
aga a co sie stalo bo ja nie w temacie :(

Bobo w zeszła środę ktoś mi rozbił auto na parkingu i zwiał zapamiętałam numer rejestracyjny ale brakuje jednej cyfry, auto mam na tyle rozbite że policja która wezwałam jeszcze zabrała mi dowód:angry::no::baffled:

o kurde........ co za pacan. celowo czy wyjezdzajac rozbil. to nie moze go policja znalezc po tym nr co masz? przeciez znasz marke i nr prawie caly wiec znalezc latwiej

nie wiem nie widziałam tego bo prawie w tej chwili wyszłam z balkonu pewnie nie celowo może był wypity ze zwiał kto go tam wie nic by sie nie sałato jak by przyszedł przeprosił dał na zderzak lampę i po sprawie no zdarza się a nie bezczelnie jeszcze stanął popatrzył i rura w długą, będa go szukać po tym co mają w końcu ile takich aut jeździ na bieruńskich blachach

reklama
Do góry