reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Justi super:)

Gdzie jesteście?

U mnie zimno, Dominik zdrowy dzis wraca do domu:)

Na przyszły weekend zapowiadają w Warszawie 23 st o deszcz no ale to sie jeszcze okaże jak będzie

reklama
Ja juz w domku , u nas upal 32 st masakraaa ja chce zimna ......
Nie mam sily spac mi sie chce w pracy wytrzymalam do konca ostatkiem sil a teraz leze sobie w ogrodku z zimna woda z sokiem malinowym , w domu cisza bo jestem sama wiec pelen relaks ....

Aga wlasnie wiadomo co to bylo u Dominika ??

justi Kubus slicznie wyglada na logo :*

Gdzie wszystkie jestescie ???

jestem.

bylam na zakupach pozniej gotowalam m obiad na jutro do pracy teraz julke na chwile polozylam bo juz nie szlo z nia wytrzymac taka marudna byla.

ja byłąm u koleżanki... leje non stop
ehhhhh

głowa mnie tak rozbolała że szok, do tego jazda samochodem i choroba lokomocyjna... :(

Wy tak o dietach to Wam przepis na placuszki dam

1/2 szkl. płatków owsianych błyskawicznych
jabłko
3łyżki rodzynek
3jajka
2łyżki mąki
szkl.jogurku (najlepiej gęstego,np. greckiego)

Jabłko obrać.Zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Wymieszać wszystkie składniki. Kłasc ciasto łyzką rozgrzany tłuszcz i smażyć.

Ale się usmiałam z mojego zaginięcia u dentysty:-D

reklama
ratunkuuuuuuuu

julka po urlopie i bycie z nami ciagle nauczyla sie i ciagle na mnie wisi. nawet sikac nie moge isc bo zaraz wyjec sie wlacza. jak ja oduczyc tego?

Do góry