reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

to jakis 5-gwiazdkowy hotel ze spa itp. napewno beda zadowoleni. minusem jest to ze to ponoc na jakim zadu...piu . wieczorem nie ma gdzie polazic. jedynie ten hotel

reklama
Witam:)

Koleżanka pojechała, miło spędziłam te kilka dni:) Ale tęskniłam za wami:(

Kubuś ciut lepiej:) przespał całą noc ale jutro i tak jadę z nim do lekarza żeby go obejrzała.

M przyjeżdża w czwartek po trzech tygodniach, już nie mogę się doczekać:)

Smerfi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:)

Bietka super że urodzinki się udały:))

Bobo też lubię bób:)

Justi zdrówka dla Kubunia:)

Aniś katar u maluszka masakra my aktualnie też mamy:( Buziaczek dla Zosieńki:)

Gosia współczuję FACHOWCÓW:(

Edysiek ja tam lubię spać:)

Miłego popołudnia:)

Gosiulek a guzik go obchodzi co Ty robisz w domu :no: On ma zrobić to co chcesz w końcu za to bierze kasę :crazy:
Aga zdrówka dla synka
Smerfetka &&&&&&&
Bobo ale płaciłaś 7 za kilogram bobu? bo ja ostatnio płaciłam 6 zł ale za pół kg
Mój kiedyś mi marudził jak smażyłam wątróbkę, że mu śmierdzi, to jadłam jak go nie było. A teraz sam się nauczył :tak:
A hotel super. A co tam najwyżej nie będa wychodzić z hotelu i będa przeżywać drugą młodość ;-)

reklama
Do góry