reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
aga, bietka , prosze sie czestowac :)

truskawki.jpg

92292.jpg

Jestem. Dopiero net naprawili. Jestem prze mega padnięta.
Kubuś dziękuje, ma się dużo lepiej, nie gorączkuje. Właśnie zażyczył sobie kanapkę ze słoneczkiem uśmiechniętym...

bobo ale mi zrobiłaś dobrze :-D:tak::-)
justi ja też ... czekam na bób i idę spać... super że Kubcio lepiej

Ja zrobiłam sobie kefir z bananem, gruszką i pomarańczą. Brzuch mam jak balonik. Nigdy banan nie idzie mi na zdrowie;/
Edysiek, co do wątróbki, to bleeeeeeeeeeeeeeeeee Nie cierpię:) jestem tzw. francuski piesek-jak o mnie m mówi:)
Gosiu, ten wasz magik od podłogi to chyba się z powołaniem minął. Płaciłaś mu za pracę a nie za gadanie.
Aga, Anisiaj, zdrówka dla chorych dzieciaczków!!!
Bobo, luuuubię bób:) jest zakaz gadania o ciastach:) Pamiętam o płytce dla Ciebie, tylko dzsiaj czasu nie było:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry