reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka pochwal sie jakie Igi dostal prezenty? co dobrego do jedzonka robilas?
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Ale mnie męczy ból gardła i katar.Elu nie koniec.Czekamy na fachowców od parkietu.Będą poprawiać.
Kacper ok.
Elu a z kim zostawiłaś Igorka wczoraj? Może za mamą tęsknił i te emocje w nocy wychodziły?
Justi,Aniś zdrówka dla dzieci
Bobo czyli się zaczyna??? A na marginesie działo się w Poznaniu ostatnio...
Ale mnie męczy ból gardła i katar.Elu nie koniec.Czekamy na fachowców od parkietu.Będą poprawiać.
Kacper ok.
Elu a z kim zostawiłaś Igorka wczoraj? Może za mamą tęsknił i te emocje w nocy wychodziły?
Justi,Aniś zdrówka dla dzieci
Bobo czyli się zaczyna??? A na marginesie działo się w Poznaniu ostatnio...
bobofrutek
gosiu ojjj zaczyna hihi. a co do gran tusimo to straszne co sie stalo. ta ulica gdzie to sie odbywalo nie jest tak daleko ode mnie. jest to nowa droga wiec mozna sie tam poscigac. ciekawe jakie zarzuty uslyszy ten Norweg?
bietka84
szczęśliwa :)
bobo dostał, śliczne poncho/ręcznik - okrycie kąpielowe , 3 x drewniane klocki- literki, cyferki i takie klocki z grzechotkami w środku, dostał coś do pchania, nie wiem co to, coś jak mini kosiarka do trawy, ale on to pcha sobie i jeździ - duże auto bolid formuła 1 - można go pchać jest leciutkie, i można na nim jechać odpychając się nóżkami, ale tego nie umie jeszcze i smerfa do bujania na drewnianych plozach
gosia z tesciowa , a potem m wrócił - nie pojechał ze mną do cioci
może Igi nie widział mnie od 12... zasypiał też z m... ja wróciłam ok 20
gosia z tesciowa , a potem m wrócił - nie pojechał ze mną do cioci
może Igi nie widział mnie od 12... zasypiał też z m... ja wróciłam ok 20
bobofrutek
bietka no to super prezenty dostal
wkurzylam sie wlasnie...... ogladam tvn24 a tam mowia ze obronca matki madzi zlozyl wniosek o powolanie nowych bieglych nosz kurde po co tak przeciagac? obronca powiedzial ze jak sad odrzuci jego wniosek to zlozy to drugiej instancji, bo wg niego madzia umarla w wyniku skurczu krtani wywolanego upadkiem . juz by mogli skazac to babsko i bylby spokoj
wkurzylam sie wlasnie...... ogladam tvn24 a tam mowia ze obronca matki madzi zlozyl wniosek o powolanie nowych bieglych nosz kurde po co tak przeciagac? obronca powiedzial ze jak sad odrzuci jego wniosek to zlozy to drugiej instancji, bo wg niego madzia umarla w wyniku skurczu krtani wywolanego upadkiem . juz by mogli skazac to babsko i bylby spokoj
Edysiek
odkrywca
To nie tak, że jestem wyspana. Po prostu ja nie umiem rano długo spać. I nie ważne czy pójdę spać o 21 czy o 2 w nocy to i tak wstanę najpóźniej koło 8.
Teraz mogłabym pospać, bo nie muszę rano Angeli do szkoły szykować, ale oczywiście nie da rady.
Obudziłam się o 7, oczy na zapałkach ale i tak wiedziałam że już nie zasnę. Poleżałam trochę i stwierdziłam, że pora wstawać.
Byłam w sklepie, teraz biorę się za obiad.
A i muszę jeszcze skończyć mycie okien i pranie firanek. Wczoraj umyłam w sypialni i salonie, dzisiaj pora na kuchnię i pokój Angeli.
Teraz mogłabym pospać, bo nie muszę rano Angeli do szkoły szykować, ale oczywiście nie da rady.
Obudziłam się o 7, oczy na zapałkach ale i tak wiedziałam że już nie zasnę. Poleżałam trochę i stwierdziłam, że pora wstawać.
Byłam w sklepie, teraz biorę się za obiad.
A i muszę jeszcze skończyć mycie okien i pranie firanek. Wczoraj umyłam w sypialni i salonie, dzisiaj pora na kuchnię i pokój Angeli.
bietka84
szczęśliwa :)
bobo tak super , robiłam pastę z awokado- do tego krakersy, małe kanapeczki ze wszystkim, szynk, ser żółty sałata pomidor itp itd chyba z 8 talerzy sałatkę caprese, szybko i łatwo były małe deserki w kubeczkach, tort - aha jajka w majonezie - i tyle
gosia zdróweczka :*
bobo co to się stało w poznaniu, ja nic nie wiem - od soboty nie czytałam wiadomości
gosia zdróweczka :*
bobo co to się stało w poznaniu, ja nic nie wiem - od soboty nie czytałam wiadomości
bobofrutek
ja pierdziu ......... posprzatac z malym brynkotem to nie lada wyczyn
dajcie recepte na sprzatanie z maruda........
bietka byl pokaz aut szybkich i jedno auto wjechalo w ludzi. 17 osob rannych
dajcie recepte na sprzatanie z maruda........
bietka byl pokaz aut szybkich i jedno auto wjechalo w ludzi. 17 osob rannych
reklama