reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

ojejku to Igi raczkował też jak miał 6 mcy :) a ja mu w albumie wpisałam 8 mc - nie dobra matka :) :-D:-D:-D:-D:-D

Zosiu niech ten katarek idzie precz... Kubusiu niech Cię gardełko przestanie boleć.... ehhh

reklama
Hej

Ale mnie męczy ból gardła i katar.Elu nie koniec.Czekamy na fachowców od parkietu.Będą poprawiać.
Kacper ok.

Elu a z kim zostawiłaś Igorka wczoraj? Może za mamą tęsknił i te emocje w nocy wychodziły?

Justi,Aniś zdrówka dla dzieci
Bobo czyli się zaczyna??? A na marginesie działo się w Poznaniu ostatnio...

gosiu ojjj zaczyna hihi. a co do gran tusimo to straszne co sie stalo. ta ulica gdzie to sie odbywalo nie jest tak daleko ode mnie. jest to nowa droga wiec mozna sie tam poscigac. ciekawe jakie zarzuty uslyszy ten Norweg?

bobo dostał, śliczne poncho/ręcznik - okrycie kąpielowe , 3 x drewniane klocki- literki, cyferki i takie klocki z grzechotkami w środku, dostał coś do pchania, nie wiem co to, coś jak mini kosiarka do trawy, ale on to pcha sobie i jeździ - duże auto bolid formuła 1 - można go pchać jest leciutkie, i można na nim jechać odpychając się nóżkami, ale tego nie umie jeszcze :) i smerfa do bujania na drewnianych plozach

gosia z tesciowa , a potem m wrócił - nie pojechał ze mną do cioci
może :( Igi nie widział mnie od 12... zasypiał też z m... ja wróciłam ok 20

bietka no to super prezenty dostal :)

wkurzylam sie wlasnie...... ogladam tvn24 a tam mowia ze obronca matki madzi zlozyl wniosek o powolanie nowych bieglych :wściekła/y: nosz kurde po co tak przeciagac? obronca powiedzial ze jak sad odrzuci jego wniosek to zlozy to drugiej instancji, bo wg niego madzia umarla w wyniku skurczu krtani wywolanego upadkiem . juz by mogli skazac to babsko i bylby spokoj

To nie tak, że jestem wyspana. Po prostu ja nie umiem rano długo spać. I nie ważne czy pójdę spać o 21 czy o 2 w nocy to i tak wstanę najpóźniej koło 8.
Teraz mogłabym pospać, bo nie muszę rano Angeli do szkoły szykować, ale oczywiście nie da rady.
Obudziłam się o 7, oczy na zapałkach ale i tak wiedziałam że już nie zasnę. Poleżałam trochę i stwierdziłam, że pora wstawać.

Byłam w sklepie, teraz biorę się za obiad.
A i muszę jeszcze skończyć mycie okien i pranie firanek. Wczoraj umyłam w sypialni i salonie, dzisiaj pora na kuchnię i pokój Angeli.

bobo tak super , robiłam pastę z awokado- do tego krakersy, małe kanapeczki ze wszystkim, szynk, ser żółty sałata pomidor itp itd chyba z 8 talerzy :-D sałatkę caprese, szybko i łatwo :-D były małe deserki w kubeczkach, tort - aha jajka w majonezie - i tyle :)

gosia zdróweczka :*

bobo co to się stało w poznaniu, ja nic nie wiem - od soboty nie czytałam wiadomości :(

ja pierdziu ......... posprzatac z malym brynkotem to nie lada wyczyn :wściekła/y:

dajcie recepte na sprzatanie z maruda........

bietka byl pokaz aut szybkich i jedno auto wjechalo w ludzi. 17 osob rannych

reklama
Do góry