reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi ja ci powiem tak jestem po usunięciu woreczka miałam straszne ataki na początku myślałam że boli mnie żołądek potem było już coraz gorzej zaczęły się wymioty i ataki coraz silniejsze i coraz bardziej bolało tego bólu nigdy nie zapomnę, to było gorsze niż poród sn, nie chcę cie straszyć ale proszę idź na to usg mi lekarz powiedział że jak woreczek pęknie podczas takiego bólu i żółć się rozleje to jest już koniec ja już póżniej nic nie jadłam bo po wszystkim mnie bolało a na koniec to nawet po wodzie mineralnej

Gosiu dobranoc

Justi nie chciałam cię wystraszyć tylko z tym nie ma żartów ja też chodziłam z takimi bólami i nie wiedziałam co mi jest i kiedyś mnie kuzynka oświeciła a jak mi lekarz powiedział że to grozi śmiercią to się nie zastanawiałam

reklama
Do góry