reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi dobrze, że już nie boli. ale jak dziewczyny piszą trzeba by skontrolować. Choć wiem jak to jest, jak przestaje boleć to i czlowiek zapomina o tym, że go cokolwiek bolało ;-)
Bietka upałów nie musi być, ale deszczu wystarczy. U nas znowu ludzi zalewa :no: A zimno strasznie 13 stopni :szok:
Bobo ja za 100 dolców na godzinę to nawet na zmywaku moge robić :-D
Gosiulek coś macie pecha z tym remontem, oby udalo się szybko znaleźć rozwiązanie.

Justi meble zostały po poprzednim właściciel bo były porządne. Słupek z półkami,szafka na buty i jeszcze jakaś szafka.I tak miałam za mało miejsca do chowania to teraz chyba będe miała jeszcze mniej.

bobo :) ehhhh mogłabym pracować w belgii ale nie za 100 dol dziennie :laugh2:
justi tańczę
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,xj997_00_MINI_DANCER_r5_orig.gif

edysiek no u nas nie pada - wczoraj lało - wiem że są podtopienia - chciałabym normalnej pogody a tu albo 40 st albo ulewy :-(
gosia współczuje, jestem przerażona remontami przez Twoje przejścia

reklama
Do góry