reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzien dobry :)
u mnie dla odmiany tez padalo i pada nadal.

snilo mi sie ze dostalam prace w belgi w jakiejs firmie na 3 litery Brw Btw cos takiego :-D

milego dnia wszystkim

Bobo a może BMW :-D
Aga ja tylko mam nadzieję, że w piątek juz nie będzie padać, żeby dzieciaki miały ładne zakończenie roku.

Przeczytałam recenzje tego filmu Ruiny, który nakręcono na podstawie książki, którą właśnie przeczytałam i chyba jednak się nie skuszę :baffled:

hejka

uśmiałam się z WAS :-D
nie mam gipsu :) byłam u koleżanki:rofl2:

u mnie też zimno, ale cieszę się... odpoczniemy od upałów

justi kochana weź sprawdź te bóle

miłego dnia dziewczynki

Witam! u nas dzisiaj zimno-15stopni! i troszkę mży.
Anisiaj, daj znac co i jak!!!! odnośnie programu pro100, mieliście wersję demo?tylko taka mi się ściągnęła.
Edysiek, ja pamiętam swoje zakończenia w podstawówce jako ładną pogodę:)Kiedy to było:)))
Bobo, własnie może BMW:)
Aga, dzisiaj nie boli....Teraz u nas w ośrodku kaszana, bo prawie wszyscy na urlopach i są kolejki. Z resztą zastanawiamy się czy się nie przepisać do innej przychodni...
Smerfetko, miłego dnia w pracy!
Gosiu, dokupiliście część do okapu?
6-kowa, gdzie jestes?
Miłego dnia dla każdej!

Bietka, oj będą karniaki:)

edyta, justi wlasnie to nie byla firma BMW. na zmywaku mialam pracowac za 100 dolarow dziennie :-D i to bylo tak jakby w jakies szkole czy cos takiego :-D

Hej
U nas tez zimno 18st.

Justi i tak będziesz musiała się przebadać.Po co czekać? Może to woreczek,może kamienie a może helicobacter? Podobne objawy tez daje a sieje spustoszenie.

Nie dokupilismy.Niestety nie produkują już takich a wydaje się że to jedne z nowszych.Facet który robił meble dobuduje ściankę z tego samego materiału i bedzie dobrze.

Teraz musze mysleć nad wiatrołapem.Wściekła jestem za to ale co zrobię?

reklama
Do góry