reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem
Dzień dobry.
Justi a co miałaś na myśli pisząc że żyjesz ale co to za życie;-)

Bobo jak ucho?Mam nadzieję że tak jak u mnie.Ostatnio mnie pobolewało ale przestało.Mój m często od patyczków ma zapalenie.

A ja kolejny dzień jestem mega niewyspana....Kacper po 4 przyszedł do nas.Zasnęłam dopiero po 6 na około godzinkę.

Kurcze uświadomiłam sobie że starość to nie radość. Kiedyś nawet jak wstawałam niewyspana to prędzej czy później ten stan mijał a teraz....Budzę sie albo z bólem głowy albo jestem byle jaka przez cały dzień.ehhh

Dzień dobry:)

u mnie pada i 20 stopni

Oli ma dziś zakończenie zerówki i koniec tego chodzenia ze wszystkimi rano:)wakacje

Justi no jeszcze tydzień i wszystkich będe mieć w domku

Miłego dzionka

no i czekam na fotki domku:)

tak Gosiu:) Najgorzej jak muszę brać Kubusia w każdą pogodę rano żeby zaprowadzić Oli do przedszkola, teraz przynajmniej jest ciepło, najgorzej było zimą i jak strasznie pada, ale teraz odpoczniemy bo wakacje:)

witam

u nas też chłodniej ... ale super... pada deszcz ale można żyć

gosia przesadzasz z tą starością :cool: ale to jest fakt... że i mnie coraz gorzej idzie jak mam zarwaną nockę :/

justi jedzonko było dobre? ;-) czekam na foto :) w niedzielę :)))

bobo dobrze że uszko lepiej ;-)

aga starszaki będą pomagać teraz przy Kubusiu ???? Domi miał świadectwo z paskiem ( jejku są takie jeszcze w ogóle????? )
mam pytanie do |ciebie na g

Witam :-)
Justi tak jak w tym tygodniu na rano w pracy.
Oj ciężko było wstać o 5 rano, ledwo co przyłożyłam głowę do poduszki a już trzeba było wstawać :confused2:

Aga jeszcze kilka dni i wakacje :tak: Kiedyś się człowiek cieszył ze swoich, a teraz z dzieciowych :-D Choć troszkę będzie mi brakować tego luzu rano jak jestem sama w domu ;-)

Bobo dobrze że z uchem lepiej :tak:
Gosiulek oj masz rację to już nie ta kondycja co kiedyś ;-)

U mnie dużo chłodniej, pochmurno, ale nie pada.

Mój K. pojechał do miasta. Dałam mu listę zakupów i normalnie ciekawa jestem co tam mi nakupi. Zwykle ja robię zakupy, albo razem jeździmy.

Gosiu, nie mogłam do siebie dojść. M w ciągu dnia się jeszcze przespał, a ja już nie. Kubek nie dał się na wet 5 min przespać. Mama pić, baw się, daj klocki, mama pomóż itd.
Bobo, jedzenie było bardzo dobre, dużo ciepłych dań. Siedzieliśmy przy okrągłych stolikach, ze znajomymi z pracy, tak że towarzystwo super i do pogadania i do zabawy. Tu było wesele Centrum Konferencyjno Hotelowe

reklama
Do góry