reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

idę rozpakować siatki i pod prysznic
od jutra znowu "dzień świra" :-):-):-) i przygotowania do urodzinek :)

gosia a jaka pogoda u Was ?

bobo zawiało Cię ???

Ostatnia edycja:
reklama
jestem

ledwo żyje, wykąpałam dzieciaki psa i idę reszte ogarnąć i przygotować na jurto pod prysznic i spać

u nas nie padało ale jakoś specjalnie gorąco też nie było

bobo no to nie wiem :( oby przeszło, ból ucha jest przerąbany

aga mają przejść jakieś groźne burze przez małopolskę, na razie jakoś nic nie widać na horyzonie, o 17 -
2 razy błysnęło popadało 4 min i koniec
fajnie było nad wodą ???

idę się położyć

dobranoc :*

reklama
Witam i ja. Trochę odespałam, ale chyba jeszcze z jedną noc muszę przespać żeby dojśc do siebie:)
Bietka, kiedy robicie urodzinki? w weekend czy na tygodniu?
Bobo, jak ucho i problemy brzuszkowe?
Aga, lada chwila cała zgraję będziesz miała w domu:)
Gosiu, u nas czegoś takiego nie ma. W dodatku robią drogę i naookoło trzeba jeździć do kościoła.
Edysiek, pierwsza zmiana w tym tygodniu?:)

U nas trochę chłodniej, ale to dobrze bo zaraz idę posprzątać koło domu na budowie i pstryknę nową fotkę:)

A gdzie reszta??? wstawać???

Do góry