reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wpadam powiedziec hello i zmykam do pracy :(

Justi super ze wesele udane a Wy zadowoleni ;)

Anisiaj zdrowka dla Zofi :* buziak dla ksiezniczki.

Uciekam popracowac ,zajrze pozniej.

Bietka mmr? Czytałaś opinie?To nie jest dobra szczepionka...Są inne.My szczepiliśmy infarnixem i prevenarem.
Ja siedziałam swego czasu w szczepionkach.Walczyłam nawet w przychodni.Pierwszy raz nawet się rozpłakałam bo tak się bałam o małego.A ta durna pielęgniarka gadała swoje.Zawołała nawet lekarza. Za dużo,zdecydowanie za dużo szczepionek jest.Dopiero jak się dowiedziała że straciłam dziecko i kim jestem (mieszkamy na tej samej ulicy) to zmiękła.

Anis zdrówka dla Zosi.

aga :) nie wiem czy to katar chrumka coś tam, wolałabym iść żeby ewntualnie był zdrowy na mmr

smerfie a Ty obchodziłaś dzień smerfa w sobotę ??? :-D;-)

gosia ale tpo obowiązkowe szczepinei na świnkę odrę i różyczkę - ja szczepię 6 w 1 infarixem i prenevarem
gosia nie szczepiłaś na odrę, świnkę i różyczkę ????

Ostatnia edycja:
Wiecie że ja nie mam wpisanej tej szczepionki. Pamiętam że się jej bardzo bałam.

mmr na pewno nie szczepiłam.Musiała to być inna szczepionka.Priorix coś mi świta ale nie jestem pewna.

Ostatnia edycja:
ja też się boję.... ale mam przykłady dookoła że dzieciaczki są zaszczepione i jest OK :)
to szczepiłaś czy nie ?

Szczepiłam ale nie mmr.Pamiętam że sama kupowałam.

Moja siostra pracuje w szkole specjalnej więc wyobraźcie sobie jaką ona i ja mamy wiedzę. lepiej nic nie wiedzieć a z drugiej strony jakiś margines zaufania i wiedzy trzeba mieć.

Będzie na pewno dobrze:tak:

reklama
ok, zapytam u siebie - podobno mmr wycofali i jest właśnie priorix czyli mmr II
nawet jak mam wpisaną datę kolejnego szczepienia to napisane jest priorix

Ostatnia edycja:
Do góry