reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam kotenienki :*

Ja wlasnie siedze u gina w poczekalni i czekam na swoja kolej, strasznie sie stresuje .
Przepraszam ze tylko o sobie ale nie moge sie na niczym skupic,doczytam Was pozniej.

Buziaki

edyta wlasnie tesnknie za @ bo czuje sie jak bombowiec i chce juz dostac @ zeby wszystko ze mnie zeszlo. w tym roku mialam tylko dwie @ wiec cos nie tak jest. ktorego sie Twoja corcia urodzila?

Witam kotenienki :*

Ja wlasnie siedze u gina w poczekalni i czekam na swoja kolej, strasznie sie stresuje .
Przepraszam ze tylko o sobie ale nie moge sie na niczym skupic,doczytam Was pozniej.

Buziaki

Bobo moja z samego końca czyli 29 grudnia :tak: Nie chciało jej się czekać do stycznia i stwierdziła, że będzie o rok starsza :-D
A Twoja ?

Smerfetko kciukasy zaciśnięte :tak:

Smerfetko, trzymam kciuki z wizytę!!!
Bobo, chyba już wolę jak mniej więcej wiek kiedy dostanę @:)
Gosiu, fajnie że zrobił tak jak Ty chciałaś
Anisiaj, słońce, uciekłaś mi gdzies:)) Co do kupowania ciuchów...norma:))))

reklama
Do góry