reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka ja się tylko wypowiem co do wody - nie jest za zimna :) dzięki za wskazówki co do ubioru, pewnie w ślońcu jest więcej, ale nie będę chodzić po słońcu :)

bobo, dziękuję :)

no właśnie, rozumiem, że czapeczka jest zawsze obowiązkowa w wieku Zosi?

w wieku Zosi ubierałam letnie czapeczki :)
na mapie w wawie pokazali w ddtvn 24 st - przeczuwam 27 u Was :) ;-)

dzięki dziewczynki :)

bobo zapomniałam Ci napisać, jak szukałam butów i łaziłam po mieście to odkryłam sklep ziaji - cały sklep ziaji - superancko - nie musisz mi wysyłać :)

anisiaj ja zakładałam taką bawełnianą zwykłą - co niby inni zakładają po kąpieli :)
czapeczka-po-kapieli.jpg

i kupowałam ją w sklepie - hurtowni - świat dziecka, gdzie kupowałam wyprawkę, tam gdzie wanienki itp. w mothercare są po 2albo 3 szt takie pakowane, napisane jest newborn - szału nie ma bo zwykłe białe bawełaniane

reklama
Co do czapeczek, to ja duże słońce to ubierałam i ubieram jakiś delikatny kapelusik. Ale bez czapki też może być:)
Natomiast woda taka stojąca w domu też mi się wydawała zawsze zimna, ale jest ok:)

Do góry