reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Aniś, to ja chyba tylko potwierdzę:) w gorące dni wystarczy krótki rękawek, ja przykrywałam flanelkową pieluszką, tak jak Gosia pisze jest gęstsza
Co do remontu, to w zeszłym roku mieliśmy fachowców od łazienki ktorzy wszystko po sobie posprzątali, włącznie z umyciem płytek. I prawdopodobnie do nowego domu weźmiemy ich znowu. Dzisiaj przyjeżdzają drzwi:)))))) jak będą ząłozone to zrobię bieżące fotki:)))
Edyta, ja też brałam tabsy dłuższy czas, ale robiłam też przerwy 2-3 miesięczne od czasu do czasu.

reklama
Dzień dobry:)

Anis dziewczyny wszystko napisały więc nie będę powtarzać:)

Gosiu współczuję remontu ale potem będzie pięknie:)

info na g

dzień dobry

anisiaj a ja na 25 stopni ubierałam body z dł rękawem - cienki, spodenki i skarpetusie i nie przykrywałam, ale można lżej i przykryć ewentualnie, pytanie czy na mapie jest 25 czy faktycznie jest 25, bo jak jest odczuwalna 30 to wiadomo że krótki rękawek :) no ja obrączkę ubrałam na chrzciny czyli 3 mce po :)

bobo powodzenia dzisiaj u lekarza

gosia przerażające jest to co piszesz.... my chcielibyśmy dom w przyszłości... nie wyobrażam sobie takich fachowców :-:)-:)-:)-( nie nadaje się do takiej współpracy, wydajesz kasę a oni Ci blaty zniszczone przywożą :wściekła/y::wściekła/y:

aga ja potwierdzam słowa dziewczynek, podobasz mi się ;-);-);-):-)

justi jak uszko Kubusia ?

dziewczyny mam 2 sprawy. jak to jest z czapeczkami, wczoraj było ok 24 st zero wiatru, pochmurno duszno , Igor ściągnął czapeczkę i nie zakładałam mu jej - można tak? oczywiście czapeczkę z daszkiem ma na ostre słońce aby chronić główkę
druga sprawa, mam wodę dla niego mama i ja - ona stoi w butelce w kuchni i ja mu taką wlewam do kubka, czy ona nie jest za zimna? niby temp. pokojowa, ale jak on jest spocony i pije taką wodę, boję się o gardło :)

reklama
Do góry