reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj, chyba Twój m ma dostęp do g:)))
Edysiek, u nas z ćwiczeniami jest tak, że jak kuba jest u babci, to ja do 15 staram się na maxa wykorzystać czas na pracę (bo pracuję w domu), a jak jest Kubek, to on rozkłada się na macie, wygina nogi:) A jak ja robię np. ćwiczenie z podnoszeniem nóg na klęczkach, to on podchodzi mi pod spód i mówi że ma tu garaż:) ale co chwilkę pyta czy przynieść mi piciu i ciasteczko:))))
Co do diety to ja mam identyczne ograniczenia jak ty, tylko że do mnie za często słodycze przemawiają i nie wiem jak walczyć:(
Smerfetko, ja czasami lubię poprasować przy jakimś serialu:) ale ręczników i ściereczek też nie prasuję:)
Aga, podobno od jutra u nas będzie pogoda
Bietka, "wilgotne ubrania" :))) całkiem co innego przyszło mi na myśl:))))

reklama
Smerfi Bobo odpisałam wam

Justi m się śmieje ze jak przyjedzie to przywiezie ze sobą pogodę i faktycznie na weekend zapowiadają 30 stopni:)

Aga, 10 w piątek, 10 w sobotę i 10 w niedzielę:)))) Jak nie zimno to burza:(
Bobo, ale masz już duuużą córeczkę!!!
U nas Kuba przespał całą noc bez problemu. Podam mu antybiotyk przez 5 dni.

taaaaaaak - leci czas

rok temu z brzucholkiem przed Tv siedziałam bo euro było :-)

aga wykrakałaś - idzie chmura

justi - hahahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry