reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

edyta no to mloda laska jestes :)

wrrrrrrrr czarownica vel moja tesciowa cisnienie mi podniosla......

dzwoni i pyta jak sie czuje i czy bylam "u krwi" :-D no i mowi ze ona kupi julce telefon zabawkowy bo wczoraj jak ja pilnowala to ona dzwonila do dziadzi i ona kupi jej telefon bo ona tak ladnie dzwoni. powiedzialam ze ma jej nie kupowac bo nie chce jej uczyc . a tesciowa swoje..... wrrrrrrrr

reklama
Smerfetka pewne rzeczy dopiero z wiekiem człowiek zaczyna rozumieć :tak:
Ja się zaczęłam zastanawiać czy nie bede kiedyś żałować, że mam tylko jedno dziecko.
Niby chciałam ale zawsze coś tam przemawiało na nie. W końcu ponad rok temu odstawiłam pigułki i co ma być to będzie.

Bobo aTy ile masz ?

taaaaa ja podziekowala za jej checi. nie chce julki uczyc tego zeby brala telefon. wiem ze moze mi to nie wyjdzie ale poki co chce probowac ja uczyc nie brania tego.

Smerfi pochwal się ile masz???

ja mając 20 lat poznałam m, kiedyś miałam chłopaka zostawił mnie dla innej wszyscy go prosili żeby się nie żenił ze mną na czele ale nie potem ja poznałam m i jak mieliśmy już wszystko zaklepane na wesele spotkałam go na swoim panieńskim błagał żebym nie wychodziła za mąż bo się rozszedł z żoną i się rozwodzi, ale nie żałuję że wyszłam za m nigdy tego nie żałowałam kocham go uwielbiam i nigdy nie zamieniłabym na tamtego mimo że bardzo dużo nas łączyło

Bobo moim zdaniem twoja teściowa ma dobre chęci, co ci przeszkadza że jej kupi zabawkę, ja dopiero nie dawno nauczyłam się doceniać jak ktoś coś dla mnie robi jak samej mi źle kiedyś jak miałam wielu rzeczy nie doceniałam chyba wiesz co mam na myśli kupuje jej ubrania i co z tego że za duże kiedyś będą dobre, daje jedzenie weź i zamroź w życiu naprawdę różnie bywa a ty jeszcze nie masz takiej żłej teściowej nie chodzi za tobą i się nie wtrąca 24h na dobę nie mówi twojemu dziecku żeby cię nie słuchało bo jesteś głupia itp

mam nadzieję że się nie gniewasz za to co napisałam

Ostatnia edycja:
Aga ja sie nie mam czym chwalic :-D:-D a tak serio w tym roku 38 :szok::-( u mnie bylo podobnie mialam chlopaka z ktorym mial byc slub,dzieci i bajka do konca zycia niestety okazalo sie ze slub bedzie ale nie ze mna bo w gdansku mial inna dziewczyne ktora zaszla w ciaze ... Spotkalam go tydzien przed jego slubem i dzien przed moim wyjazdem do Belgii,chcial pogadac ze moze jakos bysmy sie pogodzili czyt. chcial mnie zaciagnac do lozka dostal w twarz i tyle. Pozniej do mnie dzwonil pare razy ze nie jest szczesliwy ze zaluje ale mnie to juz nie obchodzilo.

Mnie też latka lecą a drugiego dzidziorka ani widu ani słychu:) Wczoraj pogadałam z siostrą odnośnie jej planów na 2-gie, i mówi że nie chce. A ja sama nie wiem...
Smerfetko, 2 moje znajome urodziły w tym roku swoje dzieci mając po 40 lat. Ja czasami żałuję że nie miałam Kuby wcześniej, zaraz po 20-stce, teraz może łatwiej byłoby pojąć decyzję o drugim dziecku. Tylko że wtedy nie byłam jeszcze z m i studiowałam i ex nie nadawał się zupełnie na ojca.

reklama
Do góry