reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Justi82 dziękuję za przywitanie :-)
Wasz wątek przypadł mi do gustu, bo widzę po ilości stron że zawsze tu jest ruch i coś się dzieje :tak:
Mam na imię Edyta i mam 33 lata, moja córcia Angelika w grudniu skończy 10 lat i właśnie kończy 3 klasę.
Ja pracuję i staram się jakoś podzielić czas między pracę, obowiązki a przyjemności. Zwykle na te ostatnie brakuje czasu ;-)
Pracujemy z mężem w jednej firmie, ale na 2 zmiany, tak żeby zawsze któreś z nas było w domu i mogło zająć się córką. Choć mieszkamy w jednym domu z teściami to jednak staramy sami sobie radzić i nie być od nikogo zależnymi.

A i jeszcze ja jestem wsiowa babka :-D choć wcześniej (przed ślubem) mieszkałam w mieście. Ale zdecydowanie na wsi czuję się lepiej i za nic nie wróciłabym do miasta.

Właśnie wróciłam z festynu rodzinnego w szkole i zaraz zbieram się do pracy, bo dzisiaj 2 zmiana.

reklama
Edysiek witaj :) u nas zawsze ruch :) my takie gaduly jestesmy hihi :) skad dokladnie jestes?

anisiaj moje cisnienie jest za niskie, na dodatek jestem sflaczala i nie do zycia, o bolu glowy zawsze w tym samym miejscu juz nie wspomne :(

Edysiek, miłego dnia w pracy!
Zapraszamy na picie wirtualnej kawki z nami i plotki:) Z czasem bliżej się poznamy.
Bietka, miłego spacerku, u nas już grzmi.
A gdzie reszta?
Bobo, Aga...

justi ja jestem u rodzicow wiec malo mnie . a poza tym glowa mnie boli znow :( oszaleje . dobrze ze w poniedzialek ide do tego lekarza to moze cos poradzi bo na "apapie" dlugo nie pociagne

Bobo, a ibuprom? Na mnie apap nie działa. Przy wysokim cisnieniu jest tak że człowiek dobrze się czuje i to jest zgubne. Mnie przy niskim też głowa boli. Wypij sobie jakiegoś redbulla.

justi no ogolnie leki pzeciwbolowe. biore bo jakbym nie brala to bym nie funkcjonowala :( ale nie chce tak ciagle sie faszerowac dlatego pojde do lekarza

ja sie pozniej zamelduje

Bobo jak się okaże że to np migreny to bez silnych leków nie będziesz funkcjonować ale może to nie t bo na migrenę apap nie pomaga

reklama
bietka, krotki rekaw bez bluzy bedzie ok? co ten Ziec tak sie rozbija? juz jest taki meski,ze ma siniaki?:) Zosia marzy o takim brutalu ;)

justi, poduszeczke klasc? kurcze, myslalam,ze poduszek sie tak wczesnie nie kladzie, a Wy jak radzicie?

Aga, czy to juz nas czeka?:) bb z doskoku? mowie Wam jak odpoczelam na spacerze, bo Zosia wreszcie porzadnie spala :)

edyta, witaj :)

bobo, dobrze,ze lekarz przed Toba, lepiej sprawdzic te bole. kochana a moze etopiryna? mi pomagala na bol glowy

Do góry