reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bobo to okazja do zakupow jest hehe

Ja juz w domku , na ulicy kopali i przecieli kable od netu a u mnie w pracy bez netu nic nie zrobimy wiec zostala szefowa na pod tel a nas puscila do domu ;) pojechalam zmienilam opony na nowe i mam wolne pol dnia , ide robic pranie bo ladna pogoda jest to szybko poszchnie :)

reklama
jestem już:)

miło spędziłam dzień byłam u psiapsióły na kawce i plotkach:)

Aniś buziak dla Zosieńki, musisz uważać co jesz skoro ma kolki

dzwoniłam do gina mam jutro podjechać po nowe tabletki tych kazała nie brać

jestem

kochane padam na pyszczek, byłam po sukienkę, obleciałam miasto - umieram idę wieszaaać pranie i spaaaaaaaać

buziaki dla wszystkich :*

dobra jeszcze nie śpię, choć już zasypiam ;)

aga to fajnie spędziałaś dzień :)

bobo i co robicie> wracacie???? hehehehe no okazja do zakupów

anisiaj buzialki dla Kochanej kruszynki, pomasuj jej brzuszek ode mnie :*:*:*

smerfie a Ty dalej pranie robisz ???? :)

Krysiu mi babcia usmażyła naleśniki - jutro będę wcinała na obiad :)

idę spaaaać
papapapa

reklama
acha nam zawsze mówili że trzeba bardzo uważać co się je, ale ja nie wiem moje dzieci nie miały kolek, a córka siostry m miała masakryczne kolki sistra m nie jadła nic poza chlebem z szynką i serem i gotowanym kurczakiem mała tylko po tym nie miała kolek

buziaczki dla Zosieńki:)

oglądałam top model fajnie że Zuza wygrała:)

zmyka słodkich snów:)

Do góry