reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj zgadzam sie z dziewczynkami. jednak jesli Ci sie podoba to kup. jest przekonanie ze torba musi byc w kolorze wozka dlatego my tak na to patrzymy. torba ma byc funkconalna przede wszystkim wiec jesli Ci sie podoba i rozjasni wozek to kup i nie patrz na nic . to powiedzialam ja bobo. dziekuje . :-D

reklama
Aga, wozka jeszcze nie mam, tzn mam stelaz, spacerowke, a gondola miala byc wczoraj, a moze bedzie jutro. Lozeczko zrobie jak przyjda literki, zeby byla calosc ;)

kuzyn ma szary wózek i ma zielone dodatki do niego - całkiem całkiem zieleń pasuje, ale jego wózek widziałam na żywo z tą zielenią a Twój nie... :)

a tak?

n_a029089_001%282%29.jpg

wBR1  Mcys9MgAAAABJRU5ErkJggg==

Mutsy_IGO_Reiswieg_Stone-336x336.jpg

Ostatnia edycja:
jest GIT - podoba mi się i wzory i kolor - ta chyba najlepsza

przyszły buty - przyjechał kurier z karmą i butami :)

na g :)

Ostatnia edycja:
plus ta parasolka srebrna? ale sobie rozjaśniłam...;) kurcze, ale nie chcę cudować z kolorami, bo wydam kasę w ciemno, mogę kupić tylko przez net, a potem z domu nie wyjdę ;)

p.s. kochane zobaczcieeeeeeeee, macie już nocleg? bo to na naszej plaży będzie, w nasz weekend

963967_373981799388420_1909892064_o.jpg

reklama
Do góry