reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
hehe no dzialo sie wtedy dzialo a to juz prawie rok.... czas przy dzieciach za szybko ucieka
no nie wierzyłam zresztą w szpitalu też się nie popisałam - poszłam do położnej, zalałam korytarz i mówię do niej, że coś ze mnie leci, ale nie wiem co to. ta spojrzała na podłogę i mówi z uśmiechem "na mój gust to płyn owodniowy", a ja zdziwiona "naprawdę???" (kałuża jak po ulewie, a ja zdziwko )
bietka, czy Zosia ma zerwać zaręczyny za brak zaproszenia na roczek?
bietka, czy Zosia ma zerwać zaręczyny za brak zaproszenia na roczek?
bietka84
szczęśliwa :)
nie rozsyłaliśmy jeszcze zaproszeń - u nas poczta nie czynna w B.Ciało ;-):-)
anis jaka profesjonalna odpowiedź płyn owodniowy ;-) jakby mi tak powiedzieli nie zajarzyłabym że to "wody" po prostu
ej co jemy ????????/ zjadłam 3 marchewki , 2 jabłka i ssie mnie - aaaaaaaaaaa
za 2 tyg wesele.... sukienka na wcisk, a ja chcę kebaba albo lepiej ... fryteczki z majonezem
anis jaka profesjonalna odpowiedź płyn owodniowy ;-) jakby mi tak powiedzieli nie zajarzyłabym że to "wody" po prostu
ej co jemy ????????/ zjadłam 3 marchewki , 2 jabłka i ssie mnie - aaaaaaaaaaa
za 2 tyg wesele.... sukienka na wcisk, a ja chcę kebaba albo lepiej ... fryteczki z majonezem
Ostatnia edycja:
bobofrutek
a ja wiem tyle na temat moich wod ze byly cuchnace pewnie dlatego ze przenosilam a jak wygladaja wody i w ogole to nie mialam okazji sie przekonac.
bietka tak chyba 3 albo 4 rewolucja bedzie
bietka tak chyba 3 albo 4 rewolucja bedzie
bobofrutek
fryteczki z majonezem dzis jadlam tesc zrobil a teraz zjadlam sledzie w smietanie i ciastko
nie , nie , nie myslcie ze w ciazy jestem
nie , nie , nie myslcie ze w ciazy jestem
bietka84
szczęśliwa :)
bobo - moje 12 dni przed terminem z OM i 7 dni przed terminem z usg były czyste, bez zapachu jak woda z kranu ;-)
uwielbiam śledzie .... w occie z cebulką... - ale nie mam... dobrze że dziś sklepy zamknięte bo bym zjadła WSZYYYYSTKO......
uwielbiam śledzie .... w occie z cebulką... - ale nie mam... dobrze że dziś sklepy zamknięte bo bym zjadła WSZYYYYSTKO......
reklama
moje były jak sok marchewkowy, no ale ja krwawiłam i dlatego pojechałam na ip
laski, ja też przechodzę na dietę. co prawda zostalo mi 4 kg do wagi sprzed ciąży, ale jak m robi mi zdjęcia to wszędzie mam brodę jak ryszard kalisz. do tego nie mieszczę się w żadne ciuchy, mam jakieś większe bary chyba i biodra. masakra!
bietkaaaaaaaaaaaaaaaaaa to mojeeeeeeeeeeeeeeee nogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na zdjęciu
dobij mnie jeszcze!
laski, ja też przechodzę na dietę. co prawda zostalo mi 4 kg do wagi sprzed ciąży, ale jak m robi mi zdjęcia to wszędzie mam brodę jak ryszard kalisz. do tego nie mieszczę się w żadne ciuchy, mam jakieś większe bary chyba i biodra. masakra!
bietkaaaaaaaaaaaaaaaaaa to mojeeeeeeeeeeeeeeee nogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na zdjęciu
dobij mnie jeszcze!
Ostatnia edycja: