reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bobo pamiętam każdy szczegół sprzed (prawie) roku :)
najpierw zadzwoniłam do m a potem ten pamiętny sms do Was ;-):-)

reklama
no jak sobie pomyślę, że myślałam, że nie zauważę odejścia wód, to mi się śmiać chce z samej siebie ;) chyba tego uczucia nigdy nie zapomnę. i ten pierwszy krzyk Zosi, ehhhhhhhh :)

hahahahaha mówiłam aniś że nie nie da się nie zauważyć tej powodzi to mi nikt nie chciał wierzyć :-D:-D:-D

bobo już chyba 3 rewolucje w poznaniu , nie ???
bobo działo się, poszłam na pierwszy ogień :)

no nie wierzyłam :) zresztą w szpitalu też się nie popisałam - poszłam do położnej, zalałam korytarz i mówię do niej, że coś ze mnie leci, ale nie wiem co to. ta spojrzała na podłogę i mówi z uśmiechem "na mój gust to płyn owodniowy", a ja zdziwiona "naprawdę???" (kałuża jak po ulewie, a ja zdziwko :-D:rofl2::-D:-D:rofl2:)

bietka, czy Zosia ma zerwać zaręczyny za brak zaproszenia na roczek?;)

nie rozsyłaliśmy jeszcze zaproszeń - u nas poczta nie czynna w B.Ciało ;-):-)
anis jaka profesjonalna odpowiedź :-D:-D:-Dpłyn owodniowy ;-) jakby mi tak powiedzieli nie zajarzyłabym że to "wody" po prostu

ej co jemy ????????/ zjadłam 3 marchewki , 2 jabłka i ssie mnie - aaaaaaaaaaa
za 2 tyg wesele.... sukienka na wcisk, a ja chcę kebaba albo lepiej ... fryteczki z majonezem :(

Ostatnia edycja:
a ja wiem tyle na temat moich wod ze byly cuchnace :( pewnie dlatego ze przenosilam :( a jak wygladaja wody i w ogole to nie mialam okazji sie przekonac.

bietka tak chyba 3 albo 4 rewolucja bedzie

fryteczki z majonezem dzis jadlam :) tesc zrobil :) a teraz zjadlam sledzie w smietanie i ciastko :szok:
nie , nie , nie myslcie ze w ciazy jestem :-D

bobo - moje 12 dni przed terminem z OM i 7 dni przed terminem z usg były czyste, bez zapachu jak woda z kranu ;-)
uwielbiam śledzie .... w occie z cebulką... - ale nie mam... dobrze że dziś sklepy zamknięte bo bym zjadła WSZYYYYSTKO......

reklama
moje były jak sok marchewkowy, no ale ja krwawiłam i dlatego pojechałam na ip

laski, ja też przechodzę na dietę. co prawda zostalo mi 4 kg do wagi sprzed ciąży, ale jak m robi mi zdjęcia to wszędzie mam brodę jak ryszard kalisz. do tego nie mieszczę się w żadne ciuchy, mam jakieś większe bary chyba i biodra. masakra!

bietkaaaaaaaaaaaaaaaaaa to mojeeeeeeeeeeeeeeee nogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na zdjęciu

samob%C3%B3jstwo.jpg

dobij mnie jeszcze!:)

Ostatnia edycja:
Do góry