reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bobo pamiętam każdy szczegół sprzed (prawie) roku :)
najpierw zadzwoniłam do m a potem ten pamiętny sms do Was ;-):-)

reklama
no jak sobie pomyślę, że myślałam, że nie zauważę odejścia wód, to mi się śmiać chce z samej siebie ;) chyba tego uczucia nigdy nie zapomnę. i ten pierwszy krzyk Zosi, ehhhhhhhh :)

hahahahaha mówiłam aniś że nie nie da się nie zauważyć tej powodzi to mi nikt nie chciał wierzyć :-D:-D:-D

bobo już chyba 3 rewolucje w poznaniu , nie ???
bobo działo się, poszłam na pierwszy ogień :)

no nie wierzyłam :) zresztą w szpitalu też się nie popisałam - poszłam do położnej, zalałam korytarz i mówię do niej, że coś ze mnie leci, ale nie wiem co to. ta spojrzała na podłogę i mówi z uśmiechem "na mój gust to płyn owodniowy", a ja zdziwiona "naprawdę???" (kałuża jak po ulewie, a ja zdziwko :-D:rofl2::-D:-D:rofl2:)

bietka, czy Zosia ma zerwać zaręczyny za brak zaproszenia na roczek?;)

nie rozsyłaliśmy jeszcze zaproszeń - u nas poczta nie czynna w B.Ciało ;-):-)
anis jaka profesjonalna odpowiedź :-D:-D:-Dpłyn owodniowy ;-) jakby mi tak powiedzieli nie zajarzyłabym że to "wody" po prostu

ej co jemy ????????/ zjadłam 3 marchewki , 2 jabłka i ssie mnie - aaaaaaaaaaa
za 2 tyg wesele.... sukienka na wcisk, a ja chcę kebaba albo lepiej ... fryteczki z majonezem :(

Ostatnia edycja:
a ja wiem tyle na temat moich wod ze byly cuchnace :( pewnie dlatego ze przenosilam :( a jak wygladaja wody i w ogole to nie mialam okazji sie przekonac.

bietka tak chyba 3 albo 4 rewolucja bedzie

fryteczki z majonezem dzis jadlam :) tesc zrobil :) a teraz zjadlam sledzie w smietanie i ciastko :szok:
nie , nie , nie myslcie ze w ciazy jestem :-D

bobo - moje 12 dni przed terminem z OM i 7 dni przed terminem z usg były czyste, bez zapachu jak woda z kranu ;-)
uwielbiam śledzie .... w occie z cebulką... - ale nie mam... dobrze że dziś sklepy zamknięte bo bym zjadła WSZYYYYSTKO......

reklama
moje były jak sok marchewkowy, no ale ja krwawiłam i dlatego pojechałam na ip

laski, ja też przechodzę na dietę. co prawda zostalo mi 4 kg do wagi sprzed ciąży, ale jak m robi mi zdjęcia to wszędzie mam brodę jak ryszard kalisz. do tego nie mieszczę się w żadne ciuchy, mam jakieś większe bary chyba i biodra. masakra!

bietkaaaaaaaaaaaaaaaaaa to mojeeeeeeeeeeeeeeee nogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na zdjęciu

samob%C3%B3jstwo.jpg

dobij mnie jeszcze!:)

Ostatnia edycja:
Do góry