reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Julcia wlasnie zjadla pierwsza porcje glutenu :)

ja dzis na obiadek serwuje kotleciki mielone ziemniaczki, fasolke szparagowa i kompocik z rabarbaru :)

reklama
dzień dobry :)

bobo, moim zdaniem ma bardzo tanio, tyle pracy a kolczyki 10 zł??? szok!

bietka, ale musiałaś być śliczna w tym :) a chłopcy też się przebierają w krakowskie stroje?

aga, miłego obiadku :)

u nas dzisiaj ktoś zaczarował Zosię, grzecznie śpi, ładnie zjada, nie marudzi do cyca non stop - m mi nie wierzy, że jak jego nie ma jest inaczej ;) jedziemy dzisiaj do parku, nareszcie :) no i wczoraj mieliśmy pierwszy spacer wózkiem, oczywiście jak na złość przyszło wszystko oprócz gondoli, która ma być w pon, ale kupiliśmy adaptery do stelaża, więc na wypady fotelik daje radę.

edit: kurde właśnie się naczytałam, że nie jest super fajnie brać dziecka w foteliku na spacer. no i teraz mam dylemat, nie jechać wcale? trochę nie kumam tego argumentu skoro dziecko podczas kilku godzin jazdy jest w tym foteliku a na spacerze to problem. co robić?

edit2: dobra już się tyle naczytałam, że nie jadę ;) nie pomyślałam, że to może być takie niefajne. czyli przez głupiego dostawcę i brak gondoli, mamy weekend bez spacerków :(

Ostatnia edycja:
Jestem i ja.
Byliśmy na ala procesji, bo lało i nie było standardowej procesji tylko w kościele.
Bietka, też miałam takie ubranko:) i u nas też dzieci chodzą w takich:))
Anisiaj, myślę że na krótki spacer to możesz jechać z fotelikiem. Na dłuższy to i ja bym się nie wybrała.
Bobo, ale nawałnica!!!!!
Aga, miłego dnia!
6-kowa, nie mogę udostępnić twojego ubranka na FB:(
Smerfetko trzymam kciuki!!!!
Miłego dnia dla każdej!!!!

anisiaj dokladnie na krotki nie jakis tam dlugi spcerek mozesz isc.

u mnie obiadek sie konczy gotowac i idziemy po obiedzie i jak Julka wstanie i zje do tesciow.

jakie sa objawy jak dziecko nie toleruje glutenu?

u nas zaświeciło słońce :-) hurrraaaa!!!!!

anisiaj tak chodzą :)
blog_cm_4022819_5390852_tr_kuba-krakowiak.jpg

bobo - kasia bosacka w wiem co jem zawsze takie ma kolczyki :)))
aga miłego obiadku :)
anisiaj do mojego parku zjeżdżają ludzie z całego krak i powiem Ci że niemowlaczki - noworodki jeżdża w nosidełkach po 2 - 3 godz spaceru ... nie wspomnę o galeriach .... i zakupach gdzie często przekracza się nawet 3 godz. igi nie spacerował w nosidełku więc nie mam doświadczeń i nie czytałam o tym...

bobo wysypka i luźne śluzowe kupki
justi lubiłaś się "stroić" w ten strój na Boże Ciało ??? ja tak :))) aaaaaa jaka frajda kwiatki zbierać i potem płatki sypać :)))

Bietka, lubiłam:) a sypanie kwiatków to była frajda. Pamiętam jak z moją babcią chodziłyśmy po łąkach i zbierałyśmy kwiatki.
Bobo, wymioty i biegunka.

jestem:)

najadłam się u mamy pyszności:)

zmęczona mega jestem, leje u nas że szok

Aniś dokładnie na krótki spacer można się wybrać we foteliku

reklama
Do góry