reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Julcia wlasnie zjadla pierwsza porcje glutenu :)

ja dzis na obiadek serwuje kotleciki mielone ziemniaczki, fasolke szparagowa i kompocik z rabarbaru :)

reklama
dzień dobry :)

bobo, moim zdaniem ma bardzo tanio, tyle pracy a kolczyki 10 zł??? szok!

bietka, ale musiałaś być śliczna w tym :) a chłopcy też się przebierają w krakowskie stroje?

aga, miłego obiadku :)

u nas dzisiaj ktoś zaczarował Zosię, grzecznie śpi, ładnie zjada, nie marudzi do cyca non stop - m mi nie wierzy, że jak jego nie ma jest inaczej ;) jedziemy dzisiaj do parku, nareszcie :) no i wczoraj mieliśmy pierwszy spacer wózkiem, oczywiście jak na złość przyszło wszystko oprócz gondoli, która ma być w pon, ale kupiliśmy adaptery do stelaża, więc na wypady fotelik daje radę.

edit: kurde właśnie się naczytałam, że nie jest super fajnie brać dziecka w foteliku na spacer. no i teraz mam dylemat, nie jechać wcale? trochę nie kumam tego argumentu skoro dziecko podczas kilku godzin jazdy jest w tym foteliku a na spacerze to problem. co robić?

edit2: dobra już się tyle naczytałam, że nie jadę ;) nie pomyślałam, że to może być takie niefajne. czyli przez głupiego dostawcę i brak gondoli, mamy weekend bez spacerków :(

Ostatnia edycja:
Jestem i ja.
Byliśmy na ala procesji, bo lało i nie było standardowej procesji tylko w kościele.
Bietka, też miałam takie ubranko:) i u nas też dzieci chodzą w takich:))
Anisiaj, myślę że na krótki spacer to możesz jechać z fotelikiem. Na dłuższy to i ja bym się nie wybrała.
Bobo, ale nawałnica!!!!!
Aga, miłego dnia!
6-kowa, nie mogę udostępnić twojego ubranka na FB:(
Smerfetko trzymam kciuki!!!!
Miłego dnia dla każdej!!!!

anisiaj dokladnie na krotki nie jakis tam dlugi spcerek mozesz isc.

u mnie obiadek sie konczy gotowac i idziemy po obiedzie i jak Julka wstanie i zje do tesciow.

jakie sa objawy jak dziecko nie toleruje glutenu?

u nas zaświeciło słońce :-) hurrraaaa!!!!!

anisiaj tak chodzą :)
blog_cm_4022819_5390852_tr_kuba-krakowiak.jpg

bobo - kasia bosacka w wiem co jem zawsze takie ma kolczyki :)))
aga miłego obiadku :)
anisiaj do mojego parku zjeżdżają ludzie z całego krak i powiem Ci że niemowlaczki - noworodki jeżdża w nosidełkach po 2 - 3 godz spaceru ... nie wspomnę o galeriach .... i zakupach gdzie często przekracza się nawet 3 godz. igi nie spacerował w nosidełku więc nie mam doświadczeń i nie czytałam o tym...

bobo wysypka i luźne śluzowe kupki
justi lubiłaś się "stroić" w ten strój na Boże Ciało ??? ja tak :))) aaaaaa jaka frajda kwiatki zbierać i potem płatki sypać :)))

Bietka, lubiłam:) a sypanie kwiatków to była frajda. Pamiętam jak z moją babcią chodziłyśmy po łąkach i zbierałyśmy kwiatki.
Bobo, wymioty i biegunka.

jestem:)

najadłam się u mamy pyszności:)

zmęczona mega jestem, leje u nas że szok

Aniś dokładnie na krótki spacer można się wybrać we foteliku

reklama
Do góry