reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj masz jeszcze opuchliznę, wyluzj i poczekaj z dietą do końca połogu ...
chyba nie z powodu mojego komentarza :) ??? po prostu jak krótkie spodenki to od razu skojarzyłam że męskie :) wybacz :*

reklama
anisiaj pokaz zdjecie to ocenimy :) napewno nie jest tak zle :)

ja pytalam lekarza co robil mi cc czy faktycznie mialam te wody cuchnace to mi powiedzial ze on nie zauwazyl wiec nie wiem skad oni to wzieli ? na wypisie mam napisane ze mialam cuchnace wody wiec gdzies tam cos musilo byc

anisiaj nogi na zdjęciu są zgrabne - Twój m wysoki szczupły - zwykłe skojarzenie - kochana co to jest 4 kg :szok::szok::szok: - poza tym nie bądź dla siebie zbyt surowa

3 tyg po porodzie to ja chodziłam w ciuchach ciążowych !!!! a brzuch miałam jak w 6 mcu

WIĘC NIE ŚWIRUJ MI TU !!!!!!!!!! MAMUŚKA

ale mamy polewę z m dzięki Tobie :))))))

you made my day :D

you-made-my-day-pl-ffffff

reklama
Aniś zgadzam się z dziewczynami poczekaj do końca połogu, i nie oceniaj się zbyt surowo po trzech tygodniach od porodu a poza tym co to jest 4 kg ja powinnam zrzucić 24

Bietka ja przy Dominiku miałam zielone wody a przy reszcie czyste i widziałam łożysko bo kazałam sobie pokazać

Do góry