reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dopiero znalazlam chwile zeby odpalic kompa i do Was zajrzec :)

dzis dzien koszmarek caly dzien chodzilam po bankach i pomalutku zaczynam sie cieszyc chyba bede posiadaczka nowego domku , ale nie zapeszajmy ...

bietka dobrze policzylas i @ po powrocie z PL o ile pojade bo nie wiem czy w poniedzialek nie bede musiala isc do banku podpisac ostatnich dokumentow , szkoda mi bedzie bo bardzo bym chciala ale zobaczymy jutro sie powinno wyjanic.
co do uzywanej bazy to mysle ze jest ok bo to tylko mocowanie . ja nie jestem zwolennikiem duzego przedzialu kg fotelikow i mysle ze do 18 kg jest ok przeciez dziecko pozniej nie przybiera na wadze tak szybko.

anisiaj dobrze 6mama powiedziala, nadgorliwosc gorsza od faszyzmu hehe ale milo ze tesciowa cos zrobila w domu a nie tylko przeszkadzala.

justi ciesze sie ze ekipa ok i dach skonczony , to teraz kolejny etap okna ??

bobo moze owoc przemycic z biszkopcikiem o ile Julka kiz je jada ;)

6mamo zachowanie babki pozostawiam bez komentarza , ale powiem Ci ze ja bym jej psa nie oddala ...

Aga mama na dluzej zostaje ??

Dzis moj m podlaczyl nowa pralke i madra glowa nie wlozyl weza odplywowego do rury i zalalo mi cala piwnice buuuu oczywiscie czyja byla wina jak myslicie ?? moja wrrrr faceci nie potrafia sie przyznac do bledu :(

Uciekam spac , DOBRANOC :)

dzien doberek :)

u mnie piekne sloneczko i cieplutko :)

smerfetko jucia jeszcze nie je biszkoptow. dopiero bede jej wprowadzac gluten

milego dnia wszystkim

Dzień dobry:)

pogoda się spaściła, całą noc padało:(

Wyprawiłam Dominika na procesję a ja idę dalej spać z Kuba i Oli:)

Smerfi nie mama przyjechała tylko żeby iść na procesję z Dominikiem bo ja sama z trójką dzieci nie ma szans

Miłego dnia:)

agus juz tak wczesnie procesja? u nas jest pozniej zawsze. pamietam jak rok temu szla procesja pod oknem to bylo po poludniu .

jak byam mala to szlam w procesji w swojej sukience komunijnej :) chyba 2-3 z rzedu lata szlam

dzień dobry

u nas brzydko, brrrrrrrrrrr leje od rana, 14 stopni brrrrrrrrrrr

smerfie kciuki zaciśnięte - hehehehe zalana piwnica, no oczywiste że to Twoja wina :-D

bobo ja chodziłam rok w sukience komunijnej a jak byłam mała to w stroju krakowskim o takim
IMG_3352.jpg

bietka ale super ten stroj :) teraz dzieci tez w takich chodza?

m wlasnie zrobil mi kanapeczki :) ale takie piekne kolorowe :) i jaki z siebie dumny hihi

reklama
tak te stroje są piękne, haleczka, śnieżnobiała bluzka wykrochmalona sztywna :) piękny gorset zamszowy ręcznie wyszywany , spódniczka fartuszek i wianek z kwiatów - ubierana byłam godzinę w to :-D ale mam świetne wspomnienia i oczywiście sypanie kwiatów :)

Do góry