dopiero znalazlam chwile zeby odpalic kompa i do Was zajrzec
dzis dzien koszmarek caly dzien chodzilam po bankach i pomalutku zaczynam sie cieszyc chyba bede posiadaczka nowego domku , ale nie zapeszajmy ...
bietka dobrze policzylas i @ po powrocie z PL o ile pojade bo nie wiem czy w poniedzialek nie bede musiala isc do banku podpisac ostatnich dokumentow , szkoda mi bedzie bo bardzo bym chciala ale zobaczymy jutro sie powinno wyjanic.
co do uzywanej bazy to mysle ze jest ok bo to tylko mocowanie . ja nie jestem zwolennikiem duzego przedzialu kg fotelikow i mysle ze do 18 kg jest ok przeciez dziecko pozniej nie przybiera na wadze tak szybko.
anisiaj dobrze 6mama powiedziala, nadgorliwosc gorsza od faszyzmu hehe ale milo ze tesciowa cos zrobila w domu a nie tylko przeszkadzala.
justi ciesze sie ze ekipa ok i dach skonczony , to teraz kolejny etap okna ??
bobo moze owoc przemycic z biszkopcikiem o ile Julka kiz je jada
6mamo zachowanie babki pozostawiam bez komentarza , ale powiem Ci ze ja bym jej psa nie oddala ...
Aga mama na dluzej zostaje ??
Dzis moj m podlaczyl nowa pralke i madra glowa nie wlozyl weza odplywowego do rury i zalalo mi cala piwnice buuuu oczywiscie czyja byla wina jak myslicie ?? moja wrrrr faceci nie potrafia sie przyznac do bledu
Uciekam spac , DOBRANOC