reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bietka u nas nie ma opcji :) wiatropylna nie jestem :-D a swoja droga m by juz chcial ale musimy odczekac po cc. mysle ze za ok rok bedziemy dzialac synusia:)

reklama
znalazlam chwile zeby do Was zajrzec a Wy spicie ;)

anisiaj Zos madre dziecko , rozumie wszystko doslownie

bietka czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia sukienusi

Marta szkoda ze chcesz odejsc ale nikr na sile Cie nie zatrzyma ...

Aga to Oli jeszcze jezdzi w foteliku ?? naprawde musi byc drobniutka

justi jak dach juz zrobiony ? ekipa sie sprawdza

Co do fotelikow to powiem Wam ze nigdy nie kupilabym fotelika uzywanego , chyba ze od kogos znajomego to ok ale fotelik z niewiadomego zdodla NO WAY , bylam na targach samochodowych we Frankfurcie i byly rozne testy i pokazy i powiem Wam ze widzialam fotelik po wypadku ktory wygladal jak nowy a przy kolejnym nie za silnym uderzeniu rozpadl sie na czesci , fachowcy mowili ze jesli kogos ze wzgledow finansowych nie stac na markowy , sprawdzony fotelik to niech lepiej kupi tanszy nowy niz uzywany. koniec moich madrosci , nie chce zebyscie sobie pomyslaly ze nie mam doswiadczenia a sie madrze ;-)

Uciekam lulu ;)

dzien dobry :)

noc koszmarna. Julka prawie nie spala a my razem z nia. m poszedl do pracy na 12h ledwo zywy. masakra. niech juz te zeby wyjda.

milego dnia wszystkim

Witam pierwsza śpiochy:)
Lecimy z Kubciem do przedszkola na dzień dziecka.
Smerfetko, co do fotelikó jak najbardziej się zgadzam z Tobą. Co do dachu to chłopaki skończyli w sobotę, ekipa godna polecenia. Teraz czekamy na okna:))))
Bietka, fajne te maxi cosi, tylko nie widziałam czy one są max do 18kg?? bo za takie pieniądze to wolałabym już kupić recaro do 36kg. Żeby się nie okazało że za 1,5 roku nowy trzeba kupować:) Kuba ma 3 lata i waży 15,5kg. Nasz fotelik jest do 25kg. Później kupimy albo większy albo podkładkę, zależy jak Kuba będzie duży.
Miłego dzionka!!!!!

Bobo mnie prześcignęła:)
Bobo, u nas koszmarne noce były jak kubie szły 3 i 4 na raz.

justi dopiero jak m jej posmarowal dziasla to jakos usnela ale co z tego jak tesc zadzwonil po 6 ze mu sie kasa zepsula i zeby m pojechal do niego i pojada do serwisu. no i m poszedl bez sniadania bez niczego i od razu do pracy pojdzie na 12 h :(

witam

bobo łączę się w bólu, wiem co przezywasz, jeszcze nie dawno to samo było przy pierwszych zębach -musicie przeżyć, wyjdą i na jakiś czas będzie spokój... a potem kolejne ... :/
o tak wymienimy się :)

justi tak mówisz.... żeby od razu kupić do 36 kg ???? myślałam że taki do 18 kg posłuży gdzieś do 4 roku zycia

smerfie zgadzam się co do fotelików, a myślisz że bazę isofix mogę kupić używaną ?

reklama
Dzień dobry:)

u mnie słoneczko pięknie swieci:)

Zbieramy się za chwilę na szczepienie, więc będę po południu

Bobo noc nie do pozazdroszczenia:(

Smerfi Oli ma 6 lat w styczniu skończone 125 cm wzrostu i waży 22 kg jak ją posadziliśmy na podkładkę to pas ją dusi więc musi jeździć we foteliku, zgadzam się co do używanych że nie powinno się kupować też o tym słyszałam

Justi to dom nabiera kształtów jak ma już dach i będzie miał okna za niedługo:))

Miłego dnia:)

Do góry