reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj napewno jak krawisz i jest czas pologu to nie mozna :( najlepiej [pogadaj z ginem on Cie zbada i powie w jakim stanie jest macic i w ogole :) a Ci duzo zostalo? z czasem sie zmiejsza hehe to jest pocieszajace :) teraz lato spacerki to szybko zgubisz bez ciwczen hihi:)

Anisiaj, ja miałam pas taki z allegro, na rzep. Jak dla mnie super, brzuch po nim naprawdę mi zmalał-ściągnął się. Co do ćwiczeń, to mnie lekarz gin mówił że po 8 tyg już można. Może nie takie bardzo wysiłkowe, ale można.
Bobo, ceny fotelików są powalające. Z tego co czytałam foteliki chico są bardzo słabe w atastach a ceny jak my kupowaliśmy fotelik miały dość wysokie. I niby firma znana. Mojego fotelika nie ma nigdzie w atestach. Daliśmy za niego 2 lata temu około 400zł. Fajnie można regulować fotelik do spania-co było dla nas ważne.
Aga, inne foteliki były 9 lat temu:) znajomi dali nam po swoim dziecku i to jest masakra-styropianowy!Ale wtedy ważne było żeby dziecko było w foteliku a nie jego wytrzymałość. Wszystko się zmienia.

justi ceny takie wysokie bo producenci wiedza ze sa rodzice co i tak kupia :) kiedy sie nawet dziecka ze szpitala w nosidelku nie odbieralo a teraz to nie do pomyslenia hihi :) czasy sie zmieniaja :)

Dokładnie Justi wtedy jak ja kupowałam fotelik to ważne było żeby był jakikolwiek nie było tego co dziś a dałam za niego 250 zł i nie wyglądał na byle jaki

jeśli chodzi o ćwiczenia to mi gin mówiła że brzuszków pół roku nie można a pas po 6 tyg

Aniś miłej drzemki

witajcie, byłam u krawcowej i pojechałam popatrzeć na buty i torebkę i du.... nic nie ma w tych sklepach :crazy:

bobo Igi zaczął pić sam jak zaczął się więcej ruszać i stawać przy meblach czyli ok 8 mca - wtedy ładnie sam sobie zaczął trzymać i pije kiedy chce
co do fotelika nie zdecydowaliśmy się ... muszę pogadać z m - dopiero wróciłam do domu
ja myślałam żeby bazę kupić używaną a fotelik nowy... przekonuje mnie maxi cosi tobi i peral - te mi kinga poleciła, i widzę że anisiaj też poleca od brata m

anisiaj - karmienie na żądanie :) hehehehehe :)

powiem tak cena nie zawsze idzie w parze z jakością - ale nie wiem czy pamiętacie -kupiliśmy fotelik 0-25 -bo Igi ok 6 mca wyrósł z nosidełka i nie było jak go przewozić w kombinezonie w zimie, kupiłam szybko - montowany i przodem i tyłem - i dałam ok 200 zł - jest dramatyczny, dosłowanie "lata", przypięcie go pasami "na sztywno" graniczy z cudem... mam złe doświadczenia - główka dziecka też lata , ma zły nagłówek :( dlatego szukam z bazą, bo nie chcę bawić się z zapinaniem pasami...

reklama
Do góry