reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj chyba pół roku musisz odczekac po cc z cwiczeniami a pas no zależy jaki mój się zwijał i wbijał mnie bolało ale jak go nosiłam to widziałam efekty

reklama
anisiaj no wlasnie baza jest droga :( ja mam pas kupilam w aptece "pas pooperacyjny" po cc sie go stosuje, jednak ja go nie moglam nosisc bo wzmagal krwawienie i nawet jak go teraz zalozylam to plamilam. najlepiej skonsultuj to z lekarzem i to kiedy robic brzuszki tez. aga nosila ten pas i nic jej nie bylo. takiego zwyklego za 10 zl pasa bym nie kupowala bo mozna sobie wiecj krzywdy zroboc.

Aniś jak tam teściowa??? Zosieńka grzeczna czy daję popalić??? co ile je???

My mamy fotelik z wózka a jaki kupimy teraz to zobaczymy, ale Bobo nie mów tak że tanie badziejstwo nie wszystkich stać na fotelik za 800 zł ja kiedy kupowałam fotelik Dominikowi 9 lat temu to nie było takich jak teraz potem przesadziliśmy go na podkładkę na której jeździ do dziś a na tamtym jeździ Oliwia i pewnie jeździłby jeszcze Kuba ale Oli jest za drobna żeby ją przesadzić na podkładkę i dlatego musimy kupić Kubie nowy a ja wychodzę z założenia że fotelik to jedno a jak się ma coś stać to i tak się stanie i najlepszy fotelik nie pomoże takie jest moje zdanie

aga takie jest moje zdanie. ludzie kupuja foteliki nie patrza na to czy jest bezpieczny a np fotelik nie ma cerfyfikatu czy jest jakis najanszy ze pas ledwo sie trzyma. sa takie foteiki i ludzie niestety to kupuja. powiedz sama kupilabys foteilk ktory jest tani a widzisz ze jest niestabilny czy wolalbys dolozyc i kupic bezpieczny. o to mi glownie chodzi.

Marta czemu odchodzisz? Pol roku z cwiczeniami po cc?

Co do fotelika, maxi cosi jest pelno na allegro uzywanych i za 300zl mozna kupic.

Bobo, ja nie wiem czy w ogole kupie pas, a jesli juz to na bank nie za 10zl, nie wiem skad taki pomysl :) powiedz mi czy duzo brzucha Ci zostalo?

Aga, w nocy spi pieknie, budzi sie tylko na jedzenie. W dzien caly czas chce ssac,a poniewaz i tak musi dostawac swoje dawki mm, wiec np dzisiaj o 15 zaczelam karmienie od piersi, potem mm, a ta nie spi, tylko szuka sutka i ssie palec, no to piers, zasypia, odkladam ja, a ona znowu szuka i tak jej zeszlo do 17.30, czyli do kolejnej porcji mm. Zbyt doslownie zrozumiala jak p.dr mowila,ze piers na zadanie, bo ona zada caly czas ;)

Aniś moja gin mi powiedziała ze ćwiczyć po cc trzeba odczekać pól roku

Martus nie wygłupiaj się, uważam ze powinnyście się dogadać wiem ze jest ci przykro mnie tez by było i było po tym c czytam

Anisiaj odchodze bo deneruje mnie taka krytyka i głupie dosrywanie macie mnie na fb ;-) i tam mozemy gadac
Aga ale nie ma sensu ja nic nie zrobiłam a że ktoś tu jest wredny i lubi drugiemu dosrac to już nie moja wina ja robie tak jak mnie stac i wcale nie uważam ze tańsze znaczy gorsze

reklama
Do góry