reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Jestem, załatwiłam sprawy w urzędach. W czwartek powtórka;/
Zaraz biorę się za obiadek.
6-kowa, ty nas nie trzymaj w niepewności:)!!!!!

reklama
Ja jestem przelotem. Zosia wiecznie glodna, zasypiam na stojaco. Dobrze,ze m jest w domu, to jakos ja ogarniamy.

Kochane moje, co Wasze dzieci dostaly,na chrzciny od dalszych ciotek, tzn.nie chrzestnych, ale np.Waszego rodzenstwa?

aniś kasę - 2 obrazy przedstawiające Anioły które strzegą dzieci ( wiszą nad łóżeczkiem) oraz anioła stojącego - figurkę

Anisiaj wiesz zawsze to można kupić dziecku co ci się podoba a nie co komuś, wydaje mi się że 200 zł będzie ok

Anisiaj, Kuba dostał jeszcze od mojej siostry ciot. zabawkę fisher prica. I ja też jej córce na chrzciny dawałam kasę i zabawkę.
200 zł myślę że będzie ok.

reklama
Dzieki kochane. No wlasnie mamy zgryz, bo oni maja kupe kasy, chcielismy pamiatke. Z drugiej strony brat m nawet mu nie pogratulowal narodzin Zosi, smsa ani tel, nic kompletnie, przez to jakos nie chce mi sie naginac.

Przepraszam,ze Was zawale kolejnym pytaniem ;) czym przemyc zaropiale oczko? Czym twarz, bo Mala ma takie biale pory przy nosku od porodu. No i czym nawilzyc okolice ust sucha po ssaniu?

Do góry