reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

uwaga zdjęcie pierwsze jest jak idziemy na spacer
a 3 pozostałe to rzeczy od Krysi :) :-)

anisiaj - no widzisz nie doczytałam, słońce mnie oślepia, miłego wieczorku ;-)

reklama
Dziewczynki zapomniałam wam napisać,że jak byłam na spacerze to widziałam dziewuchę na rowerze w krótkich spodenkach i ....w kozakach prawie do kolan:szok:.Myślałam,że mam omamy wzrokowe,ale nie,bo parę metrów dalej inna wychodziła ze sklepu,ubrana na letniaka i też w kozakach:szok::szok::szok:!!!

A ja mam zachciewajki jak baba w ciąży,od wczoraj chodziły za mną naleśniki z dżemem rabarbarowym,no i dziś poszłam do sklepu,kupiłam 2 kg rabarbaru i teraz smażą mi się powidła rabarbarowe,mniam!!!

Bietka twój Mały Książę jest super!!!
Anisiaj świetna jest ta torba i cena uważam w miarę przystępna,bo u nas zwyklaste za 100 się kupuje.
Kinga,Gosia gdzie się podziewacie???

hahahha

547183_629041267123349_529847175_n.jpg

Widze ze temat spotkania wrocil , super bo ja musze bilet w koncu kupic , kurcze u mnie sprawa wyglada tak ze moge przyleciec w piatek o 22.40 albo w sobote 23.45 szkoda ze nie ma samolotu w ciagu dnia no nic nie mozna miec wszystkiego ;)

Marta ja mam wrazenie ze to m nie chce Cie puscic zebys z nami sie spotkala :( szkoda ale moze kiedys bedzie jeszcze okazja.

anisiaj torba fajna

hmmm jeszcze mialam cos napisac ale skleroza mnie dopadla i zapomnialam :zawstydzona/y:

Bietka no podobne te kozaki.Jedna miała takie z dziurkami,a druga takie całkowite bez wycinanek.To ja jestem zacofana,hihi nie wiedziałam,że można kozaki w lecie nosić,bo dziś letnie temperatury czyli coś około 30 st.
Bobo koło 20 maja lub lekko po.Ale testować będę dużo później,by się nie rozczarować.

reklama
bobo nie dopiero w niedziele bo w miescie gdzie pracuje nie ma PL sklepow a w niedziele jade na pobranie krwi do duzego miasta hehe i tam sa polskie sklepy i kupie sobie michalki

Do góry