reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Marta, taką na drzwi miałam z reala, plastikową też za jakies ok 40zł. Miała przypinanie w pasie.

reklama
marta no szczerze ja sobie nie wyobrażam karmienia w huśtawce... może powolutku przyzwyczajaj do krzesełka, może |Oli nie siedzi zbyt pewnie jeszcze i źle mu w tym krzesełku... hmmmm nie wiem co Ci doradzić:-(

justi powiem Ci że wystrój wnętrz to moja kulawa noga, zawsze podoba mi się aranżacja u kogoś :-D moja mama z teściową mogą 6 godz gadać o firankach ... hehehe a dla mnie firanka to firanka, i już :rofl2: nie mam zmysłu kobiecego, nie ciągam m po castoramach, nie mam potrzeby zmian kolorów mebli itp... troszkę mi wygodnie że teściowa urządziła to mieszkanie sama :-p:-p:-p jestem dziwna wiem :-D
dlatego jak m gada o domu to mnie przeraża że sama musiałabym aranżować wystrój - :-D
dlatego pytałam jak z tym u Ciebie jest ?

Bietka bo to nasze krzesełko jest do dupy, za płytkie i bez podstawka on sie cały chwieje spoling-krzeseko-z-zabezpieczeniem__0089501_PE221863_S4.JPGtakie mam

Załączniki

• spoling-krzeseko-z-zabezpieczeniem__0089501_PE221863_S4.JPG
    spoling-krzeseko-z-zabezpieczeniem__0089501_PE221863_S4.JPG
    11,3 KB · Wyświetleń: 19
Bietka wiem jakie masz one sa fajne a Oli dostał je od chrzestnych. Te Twoje można rozdzielic nie? i potem moze sam sobie siedziec przy stoiczku albo rysowac

reklama
Do góry