reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Aga, fajnie jak widać że dziecko nabywa nowych umiejętności!!
Planujesz wysłać gdzieś starszaki latem? do jakiejś babci itp?

Kuba u nas sam nauczył się siusiać:) czyli pojdzie do lazienki, rozbierze się itd. Ja pomagam mu troszkę podciągnąć ubranko, bo niezgrabnie mu wychodzi i razem myjemy łapki:)
U nas ewentualne wakacje pod znakiem zapytania.

reklama
Nie Justi pewnie spędzimy wakacje w domu wiadomo z jakiego powodu:( babcie mamy na miejscu więc nie mają gdzie jechać

Marta, jakieś większe wydatki teraz macie?

Pomerdałam:) nie wiem czemu spojrzałam i myslałam że to Marta pisze:)

Ja się smieję ze Kube latem do babci będę wysyłać:) 2km dalej:)

Ostatnia edycja:
U nas szykuje się jeszcze wesele w czerwcu i pazdzierniku.
A wakacje, może jakiś weekend we wrześniu, ale wyjdzie w praniu.

dzień doberek

bobo wracaj :*
6 mamo ogromnie zaciskam kciuki za Michała &&&&&&&&&&&&&&&& - dobry tekst - na polski się wystroję :-D:-D:-D:-D uśmiałam się/ kupiłam prezent dla Frania, czekam na adres :)
marta ja karmiłam w bujaczku, a jak siedział ładnie przeniosłam się do krzesełka - nie mam problemów, huśtawka raczej się nie sprawdzi, przecież się buja... ja mam hustawkę ale do celów zabawowych - moja nie ma blokady, więc raczej nie da się karmić w niej, poza tym huśtawki są drogie, chodziki też. A co do chodzików to tylko krzywdę można dziecku zrobić - anisiaj kiedyś o tym pisała - zresztą widzisz justi też nie poleca,
aga - Biały Tydzień ????
justi a masz plany wykończeniowe, jakieś wizje pomieszczeń, prenumerujesz już M jak Mieszkanie ???? :-)

Hej Bietka!
prenumerowałam M jak mieszkanie...ale wszystko praktycznie jest na FB. Polubiłam ich stronę i pokazują praktycznie całą gazetkę. Z tym że fajniej jest obejrzeć na "kolanach":-) Co wykończeniówki, to przeraza mnie to, bo nie mam wizji. Coś powoli się układa w głowie, ale boje się ze coś mi się nie będzie podobać:(. Co widzę jakieś meble kuchenne to nie jestem zdecydowana na żadne. No i póki co musimy zrobić podstawę, na dopieor później będziemy jakieś kanapy do salonu kupować. Sama kuchnia pociągnie nas z 15tys z AGD.

reklama
Bietka tyko on nie chce siedziec w bujaku ani w krzesełku jest ryk a huśtawke i tak chcieliśmy kupic ale taką na drzwi drewniana sa po 35zł ja mam kijowe to krzesełko bo nie ma podstawka

Ostatnia edycja:
Do góry