reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja tak jak Marta uwielbiam urządzać wnętrza i kupować,a o firankach też mogę gadać,hihi.
Martuś Bietka ma rację co do krzesełka,chrzestnymi się nie przejmuj,najwyżej możesz powiedzieć że krzesełko się uszkodziło mocno i wyrzuciłaś i dlatego zmuszona byłaś kupić inne,hihi!!!No i jak to nigdzie nie jedziecie,a Gorzów to co!!!Bo przyjadę do Poznania i w bagażnik zapakuję i siłą do mnie zaciągnę!!!:tak:;-):-p
Aniś super wieści,walcz kochana ,wierzę że ci się uda!!!
Bietka dziś robię wysyłkę.

Anis super wieści:) Buziaczki dla Zosieńki w dniu imienin:)))))

ja robię obiad i do kościoła babcia u mnie jest i piekę jej ciasto bo Zofia:)))) od rana udajemy ze zapomnieliśmy:)

jak dam rade zaglądnę później

miłego dnia:))

Ja też już jestem,byłam po Karolka w przedszkolu,zaszłam do szkoły i Karol będzie chodził do Id z j.angielskim.Dostałam całą listę do kupienia dla pierwszaka i czacha dymi,nie wiem czy mi kasy wystarczy.

Moi rodzice dziś rano szczęśliwie do domku z Włoch wrócili.

Marta i Bietka paczki wysłane,dajcie znać czy dotarły na miejsce i czy wszystko jest ok.

Krysiu bardzo dziękuję :* dam znac. A rodzice we Włoszech to na wakacjach?

łaziłam dziś cały dzień piękna pogada na prawde

Ostatnia edycja:
reklama
jestem,
padnięta, te spacery mnie wykańczają hahahaha :-D:-D:-D:-D

jutro mam wizytę babci - idę coś posprzątać

Krysiu bardzo dziękuję , dam znać jak dojdzie :* buziak :* jak Michał ??????????

Do góry