reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ej rabarbar jest super ;)

Jak mam nie golic nog, pytam sie jak mam chodzic wlochata w spa?;)

Marta, Bobo wtf? Bo jestem do tylu?

ja czuje sie dobrze, czasem ciagnie brzuch, ale widok tego Bozego cudu wszystko mi wynagradza. Zosienka spadla z wagi, nie umie ssac, a ja jeszcze nie mam mleka. Karmie ja sonda, dzisiaj mialam przez to kryzys i wielka rozpacz. Dziekuje Wam za troske :*

Co u Was? Jest szansa na jakis skrot?

Smerfie, ale jestem ciekawa Twojego domku, ale nie moge otworzyc linku na tel.

anisiaj caly czas masz Zosienke przy sobie? kiedy wyjdziecie? no a brzuch jeszcze jakis czas bedzie bolal. ale warto pocierpiec dla takiego slodkiego maluszka :)

witamy bobo :)
smerfie a x factor dziś ogladamy ?
anisiaj to lasera Ci na nogi przed cc nie zrobili... pfffffffff - co za spa :-D kochana nie łam się - Zosia załapie o co kaman - to mądra dziewczynka :* cierpliwości :* i pokarm przyjdzie... :*

skrót

smerfie kupuje dom i rybaczki w c&a, poogląda mnie wczoraj od pasa w dół i kupuje bo jej się spodobałam :-D:-Doprócz tego wcina 3 bita i wprosili się jej znajomi na dziś
justi się grilluje ze znajomymi
6 mama wytoczyła wojnę po obraźliwych komentarzach koleżanek jej syna na FB- wojnę ich rodzicom
aga ma komunię i zapiernicza
bobo wróciła
marta odeszła

a ja - zjadłam drożdżówkę z rabarbarem i na kolację zostaje mi marchewka :baffled:

reklama
bietka pewnie ze ogladamy ;)

bobo dobrze ze jestes :*

anisiaj spokojnie pokarm bedzie , ucaluj Zosienke od ciotki :*

Do góry