reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

witam wszystkich - u nas pochmurno ale wciąż duszno... czekam na deszcz ;-) noc średnia - śpiewali mi "hej sokoły..." :baffled: Igor pospał do 5:20 - ciekawe jak nie ma Juwenaliów śpi do 8 :wściekła/y::wściekła/y:

marta Ty się nie wygłupiaj !!!!!!!! nie zgadzam się ! masz zostać i już !
bobo wróć do nas :*

anisiaj Ty aparatko :-D:-D:-D:-D dwa dni po cc golisz nogi :-D:-D???

smerfie zapraszam do Kraka na upały :-)

no nie doleciałam wiesz wczoraj, bo chmura dymu z nad grilli studenckich mnie zatrzymała, gorzej niż wybuch wulkanu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

smerfie my jutro do moich rodziców jedziemy, a dziś sprzątanie :/ zakupy, musze iść do rossmana - jak się kupi szampon pantene 400ml to odżywka za 1 zł :) a akurat mi się skończyły oba produkty :)
a Ty do c&a ???

jak sie ogarne ze sprzataniem i nie padne na pysk to tak jade do c&a a jak nie dam rady to w poniedzialek na bank bo mam blisko z pracy wiec zajade , nam sie dzis wprosili goscie doslownie bo mowie ze jestesmy zmeczeni ze bedziemy odpoczywac a oni ze przyjada posiedzimy ze zrobia salatki i szaszlyki k**** pada deszcz a oni mysla ze m bedzie stal jak palant i piekl im szaszlyki ,wrrrr ludzie to maja tupet .....

Dzień dobry dziewczynki!!!

Wchodzę sobie tutaj i co widzę,że Martuś chce odejść:szok:!!!Kochana nie rób nam tego!!!

Justi ale pracuś z ciebie,nawet w łikend!!!
Bietka dziś jest mniej dymu,więc możemy lecieć,hihi!
Kinga nie zjedz całego ciacha,my już prawie lecimy!:-)
Anisiaj ale aparatka z ciebie!!!Jak się czujesz,jak Zosieńka?

Na 13 idę do fryzjera ściąć te popalone kudły,wrrr!!!

Kinguś kurczę teraz zajarzyłam,ci goście co się wprosili to ja i Bietka,hihi!!!A tak na serio to ja bym hmmm raz czy dwa ostentacyjnie kładła się spać,wylałabym niechcący napój na nogi któregoś z gości,może przypalić te zasrane szaszłyki na węgiel itd!!!

Ostatnia edycja:
reklama
6mamo ciasto czeka ;-)

bietka nawet jak zaczne ziewac to ich to nie obejdzie , bo oni przyjezdzaja z miasta i "chca" grilowac wrrrr musze poprostu byc bardziej asertywna i nauczyc sie mowic ludziom stanowczo NIE

Do góry