reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo a ja obstawiam że odpadnie maja hyży ;-) coś mi nie leży ta laska ...

mam mega ochotę na białą bułkę z serem żółtym i pomidorem- chyba pójdę do sklepu !

Ostatnia edycja:
ktora jemy?

DSC07719.jpg

czy?

serzolty.jpg

Witam ponownie!

A ja wcinam sobie spaghetti po bolońsku,a na kolację naleśniki z dżemem z kiwi,a co w sam raz na dietę dla orki,hihi!!!

Anisiaj mnie przy pierwszym cc też ciągnęło a to szwy,a to brzuch,o kaszlu czy kichnięciu nie wspomnę,hihi.Po drugim cc w zasadzie nic mnie nie ciągnęło,normalnie lajcik.A co do nieogolonych nóg,to kochana złóż reklamację,że w pakiecie SPA nie było laserowego usuwania owłosienia,hihi!!!
Twoja córeczka szybko złapie o co biega z tym ssaniem i to normalne,że dzidzia spada z wagi w pierwszych dobach po urodzeniu.Piękne masz te swoje Słoneczko!!!
Bobo witaj!
Bietka zaraz tobie mms-a wyślę,dasz znać czy ci się podoba.A po fryzjerze nieco lepiej-dziękuję!!!

reklama
Do góry