reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

dziękuję za miłe słowa dziewczynki, ale naprawdę wcale tak dobrze nie wyglądam :sorry:
Kinia pooglądała spodenki więc usuwam moją du... z g :-D

mam wieści od anisiaj na g :-)

marta dobrze że udało się załatwić :)

widzę że wszyscy poszli spać - dobrej nocki :*

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie spie , zrobilam m kolacje i wzielam sie za tego bita bo goscie z PL leca do mnie na ciacho ;-) a tak serio mowic to ja naprawde zapraszam jakby ktoras miala ochote na wycieczke :) ciacho sie chlodzi w lodowce kutro bedzie jak znalazl do kawki :)

Ja też jeszcze nie śpię.
Kinguś gdyby nie mój lęk przed samolotami i klaustrofobia to odwiedziłabym ciebie z przyjemnością!!!Chyba,że inną drogą można się do Ciebie dostać.Ja uwielbiam zwiedzać nowe miejsca!

Krysiu pewnie ze mozna inna droga , samochodem , autobusem ,pociagiem ale to wszystko wychodzi duzooo drozej , kilka glebszych przed startem i sie da :-p

Wstawać:) witam się pierwsza, zaraz lecę popracować. Dzisiaj znowu napięty repertuar.
Miłego dzionka!!!!!!

witam i ja z kawka :)

justi ja tez nie spie od jakiegos czasu juz , m poszedl do pracy a ja wzielam sie za sprzatanie od rana zeby popoludnie miec wolne :))))

MILEGO DNIA :)

Witam sie i ja z kawą noc Oli ładnie przespał....

myślałam całą noc i... odchodze z forum mówie to z ciezkim żalem ale nie chce zeby niektórzy sie obrażali o ***** bo nic takiego nie napisałam no ale ok.
Bietka Tobie dziękuje z całego serduszka za pomoc i cenne rady - kochana jesteś !
Anisiaj mam nadzieje że bedzie dobrze wszystko wszystkiego dobrego dla Was
Kinga ciągle trzymam kciuki z całych sił za Cienie - wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
6mamo za Ciebie też trzymam i mam nadzieje ze wszystko sie ułoży
Justyś bedziemy razem cwiczyc trzymam Cie za słowo i umawiamy sie na sms lub na fb
Agunia kochana wszystkiego dobrego da Was mam nadzieje ze wszystko sie ułoży :* pisz jak czegoś potrzebujesz !
Gosiu powodzenia z remontem
Bobo zdrówka da Julki - śpiworek czeka chcesz to mozesz wpasc po niego mi jest nie potrzebny

no chyba wszyscy.... no i zapomniałam dodac buziaki dla Wszystkich dzieciaczków ode mnie no i dla was wszystkich

jak bedziecie w Poznaniu to moje drzwi sa dla Was otwarte wiec zapraszam !

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj teraz juz tak bedzie hehe :) buziaczki dla Zosienki :*

Marta nie wyglupiaj sie , masz tu zostac i koniec kropka ......

Do góry